Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Another day, another color για τα μαλλιά της Kylie και αυτή τη φορά μας αρέσουν!

Η Kylie Jenner κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της. Τόσες που χάνουμε το λογαριασμό και κυρίως το ενδιαφέρον μας. Συνήθως είναι περούκες τις οποίες βάζει και βγάζει σα να ήταν κάλτσες και έτσι κυλά ο χρόνος για εκείνη. Κανονικά προσπερνάμε τις φωτογραφίες της αφού δεν γράφει κάτι το ιδιαίτερο παρά μόνο ακαταλαβίστικες λεζάντες με κουλά emoticon όμως σήμερα κοντοσταθήκαμε για λίγο…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The VALENTINE COLLECTION is coming… Feb 1 ❤️ Stay tuned for the reveal tomorrow ?

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on Jan 23, 2019 at 3:27pm PST

Βλέπεις, η Kylie φόρεσε κόκκινη περούκα για τη φωτογράφιση της νέας της Valentine’s σειράς μακιγιάζ και, όντας στον πυρετό των #CopperHair μας ιντρίγκαρε. Η πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιλιζαρισμένο pixie σε βαθύ κόκκινο χρώμα και στη δεύτερη φοράει μία πιο μακριά κόκκινη περούκα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

OUR VALENTINE COLLECTION is launching February 1st and we can’t wait for you to fall in love! ❤️ Check out the collection reveal, up on our stories now! ?

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on Jan 24, 2019 at 11:55am PST

Δεδομένου ότι τα #CopperHair δεν είναι εύκολο να γίνουν στις πολύ μελαχρινές με σταρένιες επιδερμίδες, αυτό το κόκκινο είναι ό τι πρέπει αν θέλει κάποια να κάνει κόκκινα τα μαλλιά της αυτό τον καιρό. Όσο για τη συλλογή μακιγιάζ… Την ανέβασε και αυτή τόσο στα προσωπικά της social media όσο και σε εκείνα του brand και μας άφησε αδιάφορες.

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή