Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Another day, another do: H Kylie με μία ακόμη αλλαγή που την έκανε σχεδόν αγνώριστη!

Η Kylie Jenner αλλάζει τόσο συχνά τα μαλλιά της που μερικές φορές δεν την προλαβαίνουμε. Ναι, τα περισσότερα είναι περούκες (διαφορετικά δεν θα είχε μείνει τούφα στο κεφάλι της) και πολλά μας αφήνουν παγερά αδιάφορες. Υπάρχουν ωστόσο και μερικά, όπως το κόκκινο καρέ που έκανε για να προωθήσει τη Valentine’s συλλογή μακιγιάζ της που μας άρεσαν. Ήταν ένα όμορφο κόκκινο που ταιριάζει στις περισσότερες μελαχρινές.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Can’t wait for VALENTINE COLLECTION to launch on February 1st ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Για τις ανάγκες της φωτογράφισής της για το περιοδικό Paper ωστόσο, η Kylie φόρεσε μία τελείως διαφορετική περούκα και έδειχνε σχεδόν αγνώριστη. Η μικρότερη εκ των αδελφών Kardashian/Jenner, φόρεσε μία Pixie, πλατινέ ξανθιά περούκα και μπορούμε να πούμε πως μας άρεσε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@PAPERMAGAZINE

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που τα μαλλιά της είναι πλατινέ ούτε η πρώτη φορά που φορά μία αγορίστικη περούκα (δεν πιστεύουμε πως θα έκοβε ποτέ τα μαλλιά της στ’ αλήθεια τόσο κοντά) αλλά ο συνδυασμός των δύο μας αρέσει. Τη μεγαλώνει ελαφρώς αλλά… Γενικά δείχνει πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι αυτό το κορίτσι. Another day, another do λοιπόν για την Kylie και αυτή τη φορά της δίνουμε την ψήφο μας.

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή