Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Art Freedom: H νέα συλλογή της 3INA σε συνεργασία με την Marie-Sophie Lockhart!

H 3INA (προφέρεται «MINA») παρουσιάζει τη νέα συλλογή ART FREEDOM, σε συνεργασία με την MarieSophie Lockhart, την καλλιτέχνιδα που έχει δώσει τη δική της υπογραφή στη σύγχρονη τέχνη. Ο διάσημος τραγουδιστής Drake ήταν αυτός που «ανακάλυψε» το ταλέντο της– γνωστή για το κέντημα πάνω σε ρούχα – ενώ από τότε, μετρά συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της pop κουλτούρας -συμπεριλαμβανομένης της Beyoncé, της Rihanna και της Miley Cyrus- αλλά και fashion icons όπως η Stella McCartney και ο Marc Jacobs.

«Η συλλογή ART FREEDOM αποτελείται τόσο από φυσικές, κομψές αποχρώσεις, όσο και από πιο έντονα και fun χρώματα, δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του look, ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα χρώματα και τον ιδιαίτερο τρόπο έκφρασής του! Ταυτίζομαι απόλυτα με τον τρόπο που η 3INA αντιμετωπίζει την ομορφιά. Αγαπώ το γεγονός ότι είναι μια μάρκα μοντέρνα, που παράλληλα αμφισβητεί παραδοσιακές αντιλήψεις για την ομορφιά και εκπροσωπεί μια αληθινή και αυθεντική αισθητική», τονίζει χαρακτηριστικά η MarieSophie Lockhart.

Για τη δημιουργία της συλλογής ART FREEDOM, η Natalie Hasseck, Creative Director της 3INA, συνεργάστηκε στενά με την Lockhart, αντλώντας έμπνευση από την αισθητική και την κουλτούρα των club kids κατά τη δεκαετία του ‘80.

Ακόμα και οι συσκευασίες της σειράς, ειδικά σχεδιασμένες από την Lockhart, αποτίνουν φόρο τιμής στην έννοια του ART FREEDOM, μέσα από τα ιδιαίτερα μοτίβα της καλλιτέχνιδας.

Η συλλογή περιλαμβάνει: Τα υγρά κραγιόν, “The metallic longwear lipstick”, που όταν στεγνώνουν γίνονται metallic matte, ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μάγουλα και τα μάτια, τα μολύβια ματιών “The Eyeliner Pencil” με μοναδικά απαλή υφή, τα βερνίκια νυχιών “The Mirror Nail Polish” που αντανακλούν το φως και αφήνουν μια mirror λάμψη που διαρκεί, τα “The chubby highlighter” που προσφέρουν λάμψη και τονίζουν τα ζυγωματικά, τα φρύδια, τα κόκκαλα του λαιμού ακόμη και τα βλέφαρα, την παλέτα “the eyeshadow palette” με έντονεςσκιές μεγάλης διάρκειας που αντλούν έμπνευση από το στυλ των club kids των 80s και σου δίνουν την ελευθερία να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ ή πιο παιχνιδιάρικο look, το “The blush powder pearls” (ρουζ σε μορφή περλών), που κάνει το δέρμα ακτινοβολεί, χαρίζοντάς του ένα ροδαλό χρώμα που διαρκεί.

 


Πηγή