Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Aurélie Payen: Μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris

Η Aurélie είναι ένα απίθανα διακριτικό κορίτσι με μοναδική ευγένεια. Η πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν πριν καιρό, όταν στις οθόνες μας έφτασε το Emily in Paris για πρώτη φορά, και έκανε έναν μικρό χαμό. Είχα αποφασίσει να της στείλω ένα μήνυμα στο Instagram τότε (νομίζοντας ότι δεν θα το δει ποτέ), και να της ζητήσω μία συνέντευξη. Όχι μόνο το είδε αλλά απάντησε -ενώ ήταν διακοπές- και δέχτηκε να μιλήσουμε. Το ίδιο έκανα και τώρα.

Η δεύτερη σεζόν του Emily in Paris βλέπεις βγήκε και by now, δεν πιστεύω ότι υπάρχει fan που να μην την έχει δει. Το μακιγιάζ της Lily λοιπόν είναι διαφορετικό. Δεν είναι ένα «άλλο» μακιγιάζ αλλά έχει μικρές, διακριτικές αλλαγές, οι οποίες συμπληρώνουν το story της Emily και σε αυτό επικεντρώθηκαν οι ερωτήσεις μου προς την Aurélie. Βέβαια, η κουβέντα μας εκτροχιάστηκε όταν αρχίσαμε να μιλάμε για το μακιγιάζ γενικά και ειδικότερα της Cara Delevingne, γι’ αυτό και χώρισα τη συνέντευξη στα δύο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aurélie PAYEN (@aureliepayenmakeup)

Aurélie Payen: H makeup artist της Cara Delevingne μας εξήγησε πώς θα αντιγράψουμε το look της

Η Aurélie έχει πάντα πολλά να πει για το μακιγιάζ και μάλιστα, είναι υποψήφια για βραβείο! Μαζί με την ομάδα της (Odile Fourquin, Aurélie Payen, Carole Nicolas, Corinne Maillard) είναι υποψήφια στα Make-Up Artists & Hair Stylists Guild Awards και συγκεκριμένα στην κατηγορία: Best Contemporary Make-up in a Television Limited, Miniseries Or New Media Series. Πρόκειται ουσιαστικά για τα «Όσκαρ» του μακιγιάζ και όταν της έδωσα συγχαρητήρια, ρωτώντας τη πώς αισθάνεται μου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν απρόσμενο και, η υποψηφιότητα και μόνο, είναι πολύ μεγάλη αναγνώριση για τη δουλειά μου». Ναι, είναι τόσο διακριτική και down to earth. Τι είχε να πει για το μακιγιάζ της δεύτερης σεζόν στο Emily in Paris λοιπόν;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μιλήσαμε με την makeup artist της Lily Collins στο Emily in Paris και μάθαμε τα πάντα!

 Στη δεύτερη σεζόν, η Emily είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Πώς μεταφράζεται αυτό στο μακιγιάζ της;

Η Emily ωρίμασε στο τέλος της πρώτης σεζόν. Έτσι, στη δεύτερη σεζόν νιώθει πιο άνετη στο νέο της περιβάλλον. Αυτό το δείξαμε -και τελικά φάνηκε- μέσα από τις τολμηρές επιλογές του μακιγιάζ της. Ακόμα, η Γαλλική κουλτούρα και η ομορφιά, αρχίζουν να γίνονται μέρος της προσωπικότητάς της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Ποια ήταν η έμπνευσή σου για τα looks;

Άντλησα έμπνευση από το Παριζιάνικο μακιγιάζ και look. Προσπάθησα να φέρω ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο, τη Γαλλική τέχνη της ανάδειξης και της ενίσχυσης της φυσικής ομορφιάς. Η διατήρηση της τελειότητας για την επιδερμίδα της Lily ήταν η προτεραιότητά μου και το skincare, ήταν το σημαντικότερο βήμα, η καθημερινή μας τελετουργία πριν από το μακιγιάζ.

Η ομορφιά της Lily και κατά συνέπεια της Emily, θυμίζει μοντέρνα Audrey Hepburn. Ήταν η θρυλική ηθοποιός μέρος της έμπνευσής σου;

Ασφαλώς! Η Lily (και άρα η Emily) έχει τη φινέτσα καλλονών όπως αυτή της Audrey Hepburn, με το μαντήλι που φορούσε συχνά στις ταινίες της. Ωστόσο, έχει και τον σαγηνευτικό αέρα της Brigitte Bardot και της Sofia Lauren, με τα iconic μαύρα μάτια της. Θυμίζει σταρ του παλιού κινηματογράφου, είναι μαγευτική.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aurélie PAYEN (@aureliepayenmakeup)

Χρησιμοποίησες φανταστικά, πολυτελή χρώματα στα χείλη σε πολλά από τα looks. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Τα ματ κραγιόν δίνουν περισσότερο «βάθος» στα χείλη αλλά πρέπει να τα προετοιμάσεις σωστά. Για ένα τέλειο bold lip look χρειάζεται απολέπιση και πολύ καλή ενυδάτωση.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου μακιγιάζ της σεζόν;

Σίγουρα το look τις Βερσαλλίες. Ο hairstylist Mike Desir, αλλά και εγώ, εμπνευστήκαμε από την Αναγεννησιακή περίοδο και δώσαμε ένα πιο φρέσκο, μοντέρνο twist. Τέλειο!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

 

Και ποιο είναι το αγαπημένο σου μακιγιάζ για την Emily;

Όταν πηγαίνει στη δουλειά με πολύ φυσικό μακιγιάζ και σκούρο κραγιόν. Φρέσκο και αριστοκρατικό, είναι -πλέον- το signature look της Emily!

Τέλος, ποιο είναι το προϊόν με το οποίο προβλέπεις να παθαίνεις εμμονή το 2022;

Έχω ήδη εμμονή με την must-have Emily in Paris Eye Palette Limited Edition της Lancôme.

lancome emily in paris maxi palette

Είναι ασφαλώς λογικό να λατρεύει τη Lancôme η Aurélie, αφού το brand δημιούργησε μία ολόκληρη, limited edition, σειρά αφιερωμένη στο μακιγιάζ της Emily την οποία λατρεύουμε και εμείς. Όσο για το μυστικό του τέλειου Παριζιάνικου look; Είναι το ίδιο που μου είχε πει και την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε: «Το να χρησιμοποιείς το μακιγιάζ για να τονίσεις την ομορφιά σου και όχι για να την κρύψεις, είναι ό, τι πιο Parisian»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μιλήσαμε με τον Daniel Parker, hair & makeup designer της σειράς The Queen’s Gambit




Πηγή