Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Autumn Palette! Η φθινοπωρινή παλέτα έχει πολλά παστέλ και θα τα λατρέψεις

Ποια είναι τα χρώματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το φθινόπωρο; Το γκρι; Το μουντό πορτοκαλί; Το κίτρινο και το καφέ; Είναι αναμενόμενο.

Καθώς η φύση αλλάζει χρώμα, στο μυαλό μας μένουν τα κίτρινα και κόκκινα φύλλα. Δεν είναι μόνο αυτό όμως το φθινόπωρο.

Το φθινόπωρο αλλιώς

Το φθινόπωρο είναι γεμάτο χρώμα, αρκεί να κοιτάξεις καλά. Ο ουρανός παίρνει τα πιο υπέροχα χρώματα στην ανατολή και τη δύση του ήλιου, υπάρχουν φθινοπωρινά λουλούδια γεμάτα παστελ αποχρώσεις και φυσικά outfits με όλα τα χρώματα του –παστελ- ουράνιου τόξου.

Τα #BlueberryNails είναι πολύ πιο όμορφα από ότι μπορεί να νομίζεις και θα σου το αποδείξουμε

Μπορεί λοιπόν να έχουμε συνδυάσει το φθινόπωρο με μουντά χρώματα και συννεφιασμένο ουρανό, όμως υπάρχει χρώμα γύρω μας αρκεί να το δούμε.

 Όλα αυτά σκεφτόμουν σήμερα και κάπως έτσι αποφάσισα να αφιερώσω το daily nailspiration στην παστελ παλέτα που ίσως να νομίζεις πως δεν έχει θέση στο φθινόπωρο.

OUTFIT PASTEL

Κάνεις λάθος. Το φθινόπωρο είναι πιο παστέλ από ότι νομίζεις και βρήκα δέκα τέλεια nail art, σε παστελ αποχρώσεις, που μπορούν να στηρίξουν αυτό που λέω και να σου αλλάξουν γνώμη.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, δες τα όλα και αποφάσισε αν θα βάλεις λίγο απαλό χρώμα στο μανικιούρ σου αυτό το φθινόπωρο.

Hello September! Αυτά είναι τα πιο hot color combos της σεζόν

 


Πηγή