Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

AVON: Κλείνει τα 130 χρόνια και το γιορτάζει!

Γεννήθηκε το 1886 και συνεχίζει να μεγαλώνει… Στην επέτειο αυτή, η Avon κάνει μια βόλτα στο παρελθόν και θυμάται πώς ήταν ο δρόμος μέχρι εδώ.

Γνώριζες ότι το πρώτο κραγιόν της Avon δημιουργήθηκε το 1910; Ήξερες ότι ήταν η πρώτη εταιρία που έφερε την τεχνολογία του Άλφα Υδροξύ Οξέος στην αγορά, με το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης προσώπου ANEW, το1990; Αποκλείεται να μην έτυχε ποτέ να ακούσεις για το dry oil της Avon, που εκτός από ενυδατικό ήταν και πολύ αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό. Φαντάσου ότι κυκλοφόρησε το 1947 (!) και όλοι μιλούσαν για μια αντηλιακή -τότε- λοσιόν με εντομοαπωθητική δράση, ένα must προϊόν για ηρεμία και γαλήνη στην παραλία και την πισίνα.
Κατά τη διάρκεια των 130 χρόνων της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας, βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν οι αντιπρόσωποί της, που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια παγκοσμίως και ασφαλώς όλοι όσοι την ακολουθούν πιστά και τη στηρίζουν.

Μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου, πρόσωπο της καμπάνιας “Beauty For A Purpose”, η Avon γιορτάζει την ποιότητα και την καινοτομία, επιβραβεύει την υπερηφάνεια και την εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα αγαπημένων προϊόντων σε επετειακή τιμή.

Avon 130 years logo RGB

Ενδεικτικά αναφέρουμε το best seller άρωμα της Avon “Far Away” και το αφρόλουτρο BUBBLE BATH White Lilly σε επετειακή συσκευασία. Επίσης, προϊόντα που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού, όπως το πιο αποτελεσματικό από τα premium serum της αγοράς, το “ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ANEW ULTIMATE SUPREME”, και τη Μάσκαρα Spectra Lash, μια μάσκαρα που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και αλλάζει την εμφάνιση των βλεφαρίδων σε μια στιγμή.

FAR AWAY

Τα 130 χρόνια είναι γεγονός και για την Avon σηματοδοτούν την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της ομορφιάς και της γυναικείας αυτοπεποίθησης, που ήδη γράφεται και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα!

 


Πηγή