Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Backstage Beauty: Όλες οι λεπτομέρειες πίσω από τα εντυπωσιακά χτενίσματα στο show των Mi-Ro!

Για άλλη μία φορά, το ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με τη συλλογή haute couture για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017. Στο λαμπερό show, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο ιστορικό κτίριο του 1ου Χρηματιστηρίου, πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρών ενώ το queen ήταν εκεί για να καλύψει το backstage, παρέα με την επαγγελματική σειρά EIMI της Wella Professionals και φυσικά να σου μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από τα εντυπωσιακά χτενίσματα των μοντέλων!

 

A video posted by Queen.gr (@queengr) on Nov 21, 2016 at 11:11am PST

 

 

Η έμπνευση πίσω από τα χτενίσματα:
«Μιλώντας με τους σχεδιαστές εμπνευστήκαμε από τα looks που παρέλασαν στο catwalk και δημιουργήσαμε χτενίσματα που έδεναν αρμονικά με τη συνολική εμφάνιση και ολοκλήρωσαν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους. Τα χτενίσματα ήταν εμπνευσμένα από την συλλογή των ρούχων, που κινήθηκε ανάμεσα στην belle epoque και στο Αγγλικό streetswear των 70’s. Looks αυστηρά γεωμετρικά χωρίς καθόλου όγκο, αλλά με έντονη λάμψη και λεία υφή.

Photo 8

Τα hairlooks των μοντέλων:
Η καλλιτεχνική ομάδα των Angelos Coiffures, με επικεφαλή την art director των κομμωτηρίων Μόνικα Τουλίτση , επιμελήθηκαν τα looks των μοντέλων που ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής των σχεδιαστών. Μαλλιά που είτε έμειναν κάτω ίσια, είτε πλέχθηκαν σε χαμηλά σινιόν στο ύψος του αυχένα με κοινό χαρακτηριστικό, την έντονη χωρίστρα στη μέση. Στα ανδρικά μοντέλα, τα μαλλιά δουλεύτηκαν προς τα πίσω δίνοντας τους λάμψη και λείο φινίρισμα.

Photo 5

Το πρώτο χτένισμα ήταν ένα total sleek- εντελώς ίσιο , χωρίς καθόλου όγκο χτένισμα με glossy-shiny φινίρισμα.

IMG 1761

Το δεύτερο χτένισμα ήταν ένα χαμηλό σινιόν με βαθιά χωρίστρα στη μέση, για το οποίο χρησιμοποιήθηκε μία μαύρη μπαρέτα, που βοηθούσε στη διατήρηση της γραμμικότητας και της μίνιμαλ αισθητικής.

miro kolaz1

Όπως δήλωσε η Μόνικα Τουλίτση «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία, που για εμένα και την ομάδα μου ήταν ένα ευχάριστο δημιουργικό ταξίδι . Τα χτενίσματα που επιλέχθηκαν για το show, αναδείκνυαν την μοναδική ομορφιά και το ιδιαίτερο στυλ του κάθε μοντέλου εκφράζοντας την πιο απλή και minimal εκδοχή του Goth.

IMG 1921
Η καινοτομία:
Για πρώτη φορά, η Wella Professionals και οι Mi-Ro προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα τη συνεργασία τους δημιουργώντας το Wella total look. Το Wella μοντέλο, ξεχώρισε στην πασαρέλα με μια περίτεχνη dark δημιουργία. Τα μαλλιά ακολούθησαν την ίδια εξατομικευμένη προσέγγιση αναδεικνύοντας την απαράμιλλη ομορφιά του μοντέλου. Το Ιce Blonde (ξανθό του πάγου) χρώμα στα μαλλιά επιλέχθηκε για τον έντονο χαρακτήρα του που μας ταξίδεψε στα 70’s εκεί όπου η πολυτέλεια και η άνεση γίνονται ένα.

miro kolaz2

«Φέτος, πέρα από το styling των μαλλιών των μοντέλων, δημιουργήσαμε και κι ένα total look στο Wella μοντέλο. Χρησιμοποιήσαμε την εμβληματική βαφή Illumina για τη δημιουργία ενός αισθησιακού ξανθού με ψυχρούς, ντελικάτους τόνους που το χαρακτηρίζει η μοναδική του λάμψη. Το Ice Blonde look που επιλέξαμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις τάσεις στο χρώμα της εποχής, αλλά και τη διάθεση του χειμώνα. Ο επαγγελματίας colorist έχοντας την κατάλληλη γνώση συνδυάζει, μοναδικά χρώματα όπου το ένα αναδεικνύει το άλλο. Αυτό κάναμε και σ’ αυτό το look χρησιμοποιώντας και το Instamatic Amethyst by Color Touch, που προσέφερε το επιθυμητό ματ gloss αποτέλεσμα με ψυχρές αποχρώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μόνικα!

wella miro 17

Μπορούν τα συγκεκριμένα χτενίσματα να υιοθετηθούν από μία γυναίκα στην καθημερινότητά της;

«Φυσικά! Τα χτενίσματα που δημιουργήσαμε μπορούν να «φορεθούν» από κάθε γυναίκα στην καθημερινή της ζωή. Είναι προσιτά, σικ και άκρως θηλυκά. Η αγαπημένη επαγγελματική σειρά ΕIMI ήταν ο απόλυτος σύμμαχός για να πετύχουμε τα looks που θέλαμε και το ίδιο προτείνω σε κάθε γυναίκα αν θέλει να τα υιοθετήσει!»

Ποια είναι τα σωτήρια tips για να πετύχει μία γυναίκα μόνη της τα 2 εντυπωσιακά χτενίσματα;

IMG 1901

Η Μόνικα μας εξηγεί:

Η αυστηρή χωρίστρα στη μέση είναι το κλειδί για ένα θηλυκό και άκρως σικάτο χτένισμα (είτε πρόκειται να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, είτε να τα πιάσεις σε σινιόν)
– Αν θέλεις να δημιουργήσεις το σινιόν θα πρέπει να έχεις ως βάση σου ένα σημείο πολύ χαμηλά στον αυχένα (κάτω από το ινιακό οστό) ενώ για να περιορίσεις ακόμη πιο πολύ υο φυσικό όγκο των μαλλιών σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις φιλέ.
Για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση χρησιμοποίησε το Perfect Setting, μια ελαφριά λοσιόν σταθεροποίησης της σειράς Wella Professionals Styling Wet σε νωπά μαλλιά. Δημιουργεί ένα εξαιρετικό στέγνωμα δίνοντας μοναδική λάμψη στα μαλλιά.

Photo 6
Στη συνέχεια ψέκασε με το Eimi Sugar Lift – την ευέλικτη λακ, εμπλουτισμένη με ζάχαρη – της Wella Professionals. Μπορείς να το εφαρμόσεις σε στεγνά μαλλιά και όλο το μήκος (από τη ρίζα μέχρι τις άκρες) για ένα πιο διακριτικό- και με λιγότερο όγκο- hairstyling .
– Τέλος, προσπάθησε να δώσεις ένα πολύ φυσικό κράτημα- τελείωμα στα μαλλιά σου. Εγώ χρησιμοποίησα το Eimi Stay Styled Wella Professionals που τα προστάτευσε και από την υγρασία.

 

A video posted by Vivi Angelaki (@vivi_angl) on Nov 21, 2016 at 1:22pm PST


Πηγή