Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Balenciaga: Δεν έχεις λαστιχάκι; Χρησιμοποίησε ένα φορτιστή!

Το show του οίκου Balenciaga πραγματοποιήθηκε χθες, μόλις μία ημέρα πριν από  το τέλος της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Τα μοντέλα περπάτησαν επάνω σε νερό στην πασαρέλα καθώς, όπως είπε ο Demna Gvasalia, creative director του οίκου, ήθελε κάτι που να προκαλεί έντονα συναισθήματα, κάτι λυπηρό και έτσι σκέφτηκε την πλημμύρα που είναι μία μεταφορά στις επιπτώσεις που έχουν οι ρυθμοί της ζωής μας.

Η συλλογή προκαλούσε δέος και η ατμόσφαιρα με το τρεχούμενο νερό ήταν πράγματι έντονη όμως εμείς σταθήκαμε σε ένα μικρό στοιχείο που δεν είχε να κάνει με τα ρούχα. Παρατηρήσαμε ότι, οι αλογοουρές των μοντέλων που είχαν πιασμένα τα μαλλιά τους ήταν στερεωμένες με φορτιστές από iphone!

Balenciaga bjx F20 008

Ναι, οι hairstylists χρησιμοποίησαν φορτιστές για να πιάσουν τα μαλλιά ψηλά και έτσι μας έκαναν να αισθανόμαστε λίγο καλύτερα για τις φορές που έχουμε φύγει από το γραφείο με μολύβια, κορδέλες ή και πιρούνια (#truestory) στα μαλλιά μας.

Όχι, δεν θέλουμε να τυλίξεις τα μαλλιά σου και εσύ με έναν φορτιστή αν και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο χρήσιμο είναι τις ημέρες που ψάχνεις ένα λαστιχάκι και δεν βρίσκεις. Θέλουμε να κρατήσεις το ότι, πάνω που λέμε πως τα έχουμε δει όλα, εμφανίζεται ένας οίκος που κάνει την ανατροπή και μας κάνει να αναθεωρούμε.

Με τι άλλο θα μπορούσες όμως να πιάσεις τα μαλλιά σου όταν δεν έχεις λαστιχάκι; Είμαστε ανοιχτές σε θεωρίες και προτάσεις αλλά και σε φωτογραφίες….

Διάβασε ακόμα: Κόκκινα μαλλιά: Έχουμε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι

 


Πηγή