Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Bateau Lavoir…!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με διαφορετικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές αφετηρίες μοιραζόμενοι κοινούς στόχους και ανησυχίες δημιουργήσαμε έναν ζωτικό χώρο παιδείας και πολιτισμού.

Το ‘’Bateau Lavoir‘’ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία κοινωφελούς χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων και ξεναγήσεων έχοντας ως βασικό της μέλημα τη διατήρηση και διάδοση κάθε μορφής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο ΧΩΡΟΣ

Το ‘’Bateau Lavoir‘’ είναι ένας φρέσκος χώρος σεμιναρίων και πολιτιστικών δράσεων που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό. Θα μας βρείτε στην Κηφισιά, Ιλισίων 4 κοντά στην πλατεία Ελαιών. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για κάθε ηλικία. Μαζί θα γνωρίσουμε καταξιωμένους καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του χορού, των εικαστικών, λογοτέχνες και ποιητές, καθηγητές και ακαδημαϊκούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ

“Bateau Lavoir” ήταν η χαϊδευτική ονομασία της κατοικίας πολλών καλλιτεχνών της «πρωτοπορίας» των αρχών του 20ου αιώνα στη μαγευτική Μονμάρτη του Παρισιού όπου έζησαν εκεί και άφησαν τα ανεξίτηλα πολιτιστικά τους ίχνη.

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣ

Τα σεμινάρια και οι δραστηριότητες μας είναι για όλους όσους νιώθουν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, να εκφραστούν δημιουργικά και -γιατί όχι- να γνωρίσουν και να κάνουν νέους φίλους με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Επιλέξτε όσα σας ενδιαφέρουν από αυτά που οργανώσαμε στο ξεκίνημά μας για εσάς:

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

  • Θέατρο (Μ. Κεχαγιόγλου, Μ. Πάσσαρη κ.α.)
  • Κινηματογράφος (Γ. Κόρρας),
  • Μουσική (Πωλίνα),
  • Φωτογραφία (Ν. Μάστορας),
  • Κίνηση ( Abigador),
  • Λογοτεχνία (Δ. Σωτάκης),

Εικαστικά, Ψυχολογία, Arts & Crafts, Lifestyle, κι όλα αυτά μέσα από προβολές, αναγνώσεις, πρόβες, διαλέξεις, συνεδρίες, αλλά και ξεχωριστές ξεναγήσεις και Master Classes.

ΠΑΙΔΙΑ

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να πειραματιστούν και να ψυχαγωγηθούν στα εξής:

  • Παιχνίδια με το φακό (5-8 ετών),
  • Musical για παιδιά με την Πωλίνα ( 7-12 ετών)
  • Φωτοκόμιξ για παιδιά (8-12 ετών) ,
  • Θεατρικό εργαστήρι εφήβων (12-18 ετών)

ΓΟΝΕΙΣ

Ένας ιδιαίτερος κύκλος σεμιναρίων που απευθύνεται στους γονείς περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συμβουλευτική διαπαιδαγώγησης των παιδιών, και βρεφικό μασάζ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Από 26 Σεπτεμβρίου

                                                                                   

WEB SITE: www.bateaulavoir.gr

E-MAIL: bienvenue@bateaulavoir.gr

FACEBOOK: bateaulavoirkifisia                                  

ΙΛΙΣΙΩΝ 4, 14564, ΚΗΦΙΣΙΑ


Πηγή