Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Be happy! 10 χαμογελαστά nail art για να γεμίσεις positive vibes το πρώτο μανικιούρ του 2022

Καλή χρονιά guys! Το 2022 είναι εδώ και οι προσδοκίες μας πολλές. Η πανδημία μπορεί να μην έφυγε μαζί με το 2021 αλλά εμείς δεν σκοπεύουμε να περάσουμε ούτε μία ημέρα παραπάνω με αρνητική ενέργεια και γκρίνια.

Παραμένουμε αισιόδοξες και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Γεμίζουμε το μυαλό μας με θετικές σκέψεις και αγάπη. Ζωγραφίζουμε τον κόσμο με τα πιο φωτεινά χρώματα και παίρνουμε την κάθε μέρα όπως είναι, προσπαθώντας να την κάνουμε καλύτερη.

Αυτή είναι η διάθεσή μας σήμερα και αυτή θα συνεχίσει να είναι όλη τη χρονιά γι΄αυτό, το πρώτο nailspiration του 2022, δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαμογελαστό. Αναζητήσαμε στα αγαπημένα μας accounts μανικιούρ γεμάτα χαμογελαστές φατσούλες και προφανώς βρήκαμε όλα όσα ψάχναμε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Smiley (@smiley)

We are calling it! Τα top nail trends για το 2022 και όλα όσα χρειάζεσαι για να τα υιοθετήσεις

Be happy!

Χρώματα, υφές, trend mix, διαφορετικά προσωπάκια και σχέδια κατάλληλα για κάθε μήκος νυχιών σε περιμένουν στην παρακάτω gallery. Πριν όμως να κάνεις το απαραίτητο scroll, θέλουμε να πατήσεις play στο παρακάτω, super fun τραγούδι που θέλουμε να γίνει το soundtrack του 2022…

Τα τρία πουλιά για τα οποία τραγουδά ο Bob Marley ήταν πέρα για πέρα αληθινά. Ήταν καναρίνια που κάθονταν στο παράθυρό του και τον γέμιζαν αισιοδοξία. Ας γεμίσουμε και εμείς τη ζωή μας με αυτή τη μουσική, τα νύχια μας με χαμόγελα και την κάθε μέρα μας με αισιοδοξία.

Κάνε τώρα το scroll σου, κράτα screenshot από τα σχέδια που σου αρέσουν και κάνε το πρώτο μανικιούρ της νέας χρονιάς πιο χαρούμενο από ποτέ!

Δεν είσαι fan του glitter; Κάνε το tortoiseshell γαλλικό μανικιούρ της Kendall Jenner




Πηγή