Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Beauty alert! Τα καταστήματα Sephora σου φέρνουν και άλλα Huda Beauty προϊόντα!

Αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες makeup artist, beauty blogger και επιχειρηματίες στον τομέα της ομορφιάς και μέσα σε λίγα μόλις χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή beauty brand στον κόσμο και να αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram -και πάνω από τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube! Το γεγονός δε πως το περιοδικό Forbes την κατέταξε στη λίστα με τους δέκα πιο ισχυρούς influencers στον τομέα της ομορφιάς παγκοσμίως, δεν είναι τυχαίο.

Αν έχεις παρακολουθήσει, λοιπόν, κάποιο από τα makeup tutorial της στο Διαδίκτυο ή έχεις χρησιμοποιήσει τις δημιουργίες της, τότε μπορείς να κατανοήσεις το γιατί ενθουσιαστήκαμε απίστευτα όταν μάθαμε ότι στα καταστήματα Sephora μπορούμε να βρούμε τώρα περισσότερα Huda Beauty προϊόντα (πιο πολλά και από όσα είχες δει ήδη μέχρι σήμερα στο www.Sephora.gr)!

Προτού επισκεφτείς το αγαπημένο σου κατάστημα Sephora, το σίγουρο είναι πως αξίζει να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω λίστα με τα δικά μας αγαπημένα και αναμφίβολα must have προϊόντα από τη Huda Beauty για τη σεζόν που διανύουμε -και όχι μόνο.

Τα Huda Beauty matte power bullet lipsticks

Αν χρειάζεσαι ένα ματ κραγιόν με απαράμιλλη απόδοση χρώματος και εντυπωσιακά άνετη αίσθηση, τότε το Matte Power Bullet της Huda Beauty αποτελεί την ιδανική επιλογή και μία από τις αγαπημένες μας, νέες προσθήκες στα καταστήματα Sephora. Όλα τα κραγιόν της συλλογής κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ χάρη στη βελούδινη ματ σύνθεσή τους, το χρώμα γλιστρά πάνω στα χείλη χωρίς προσπάθεια, προσφέροντας ενυδάτωση και απαλότητα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Η παλέτα σκιών που θα λατρέψεις

Οι παλέτες σκιών της Huda Beauty βρίσκονται πάντα στη λίστα με τις αγαπημένες μας και αυτή τη φορά, ξεχωρίσαμε την άκρως καλοκαιρινή παλέτα σκιών ματιών Rose Gold REMASTERED -στην ανανεωμένη μορφή της! Μας «κέρδισε» διότι περιέχει τα απόλυτα στοιχεία της Huda και περιέχει 18 σκιές που έχουν ανανεωθεί με οκτώ κρεμώδεις και εύκολες στην εφαρμογή ματ αποχρώσεις. Σε αυτή θα βρεις, μεταξύ άλλων, οκτώ μεταλλικά χρώματα με απαλή υφή και εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ προσφέρει επίσης μια ανανεωμένη χρωματική γκάμα σε μια πιο ζεστή αρμονία και δύο νέες αποχρώσεις ανάμεσα στις μεταλλικές: Bubbly και Pink Diamond!

seph2

Όποια και αν είναι η δική σου επιλογή, τα καλά νέα είναι πως τώρα μπορείς να βρεις στα καταστήματα της Sephora περισσότερα από τα αγαπημένα σου Huda Beauty προϊόντα μακιγιάζ. Και αν δεν γνωρίζεις ήδη ποια είναι η Huda Kattan, σίγουρα αξίζει να μάθεις περισσότερα για εκείνη και να παρακολουθήσεις τα tutorial της!

Όλα τα νέα προϊόντα της Huda θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο Sephora.gr και στο mob app Sephora Greece!


Πηγή