Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Beauty essentials! 15 προϊόντα ομορφιάς κάτω από 15€ για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου

Το beauty shopping είναι για όλες… παράδεισος. Παραδέξου το! Κι εσένα σου αρέσει να σκρολάρεις στο διαδίκτυο και να βλέπεις τα new entries στον κόσμο της ομορφιάς, να σε φαντάζεσαι βαμμένη με wow προϊόντα μακιγιάζ και να ανακαλύπτεις τα νέα skincare συστατικά που γίνονται viral.

Ακόμα πιο όμορφα νιώθεις όταν βρίσκεσαι σε ένα φυσικό κατάστημα καλλυντικών και «χάνεσαι» μέσα στα χιλιάδες beauty items. Επειδή έρχεται Σαββατοκύριακο, λοιπόν, κι επειδή μπορεί να βρεθείς σε κάποιο κατάστημα, είμαι εγώ εδώ για να σε βοηθήσω να σκεφτείς τι χρειάζεται να αγοράσεις για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Και, βέβαια, να μην… αδειάσει το πορτοφόλι σου.

#LBN: 10 little black νεσεσέρ που δεν ήξερες ότι έχεις ανάγκη

Τα must-have beauty items

Για να είναι ολοκληρωμένο ένα νεσεσέρ χρειάζεται τα πάντα! Και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά και καλλυντικά για μακιγιάζ.

Φυσικά, πρέπει να ξεκινήσεις από το skincare! Δεν νοείται, για παράδειγμα, να μην υπάρχει στο νεσεσέρ σου αντηλιακό – ναι και τον χειμώνα είναι must! Ο ήλιος κρύβεται και πίσω από τα σύννεφα… Δεν είναι να παίζουμε μαζί του!

via GIPHY

Απαραίτητο είναι, επίσης, ένα αντισηπτικό, αλλά και μια κρέμα χεριών για να παραμένουν τα χέρια σου απαλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ατμόσφαιρα. Όσο για το μακιγιάζ; Χωρίς κόκκινο κραγιόν, μαύρη μάσκαρα και μαύρο eyeliner το νεσεσέρ σου θα είναι «άδειο».

Beauty on a budget

Μη χάνεις άλλον χρόνο, λοιπόν! Μπες στην gallery και δες πώς μπορείς να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου χωρίς, όμως, να χαλάσεις όλο τον μισθό σου.

Έκανα την έρευνά μου, έψαξα και σου βρήκα 15 hot beauty items που κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ και αξίζουν μια θέση στο καθημερινό skincare και μακιγιάζ σου.

Be a beauty queen, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Hey brunette! Έχουμε όλα τα χρώματα για τα δικά σου χείλη
  • Say what? Αυτό το makeup trick από το tiktok υπνωτίζει τα αγόρια

Πηγή