Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Beauty fix: Οι μάσκες που θα κάνουν το πρόσωπό σου αγνώριστο

Οι μάσκες είναι κάτι που έχουμε απολαύσει ΠΟΛΥ όλο το χρόνο. Όντας σε καραντίνα ένα τεράστιο μέρος της χρονιάς, το ρίξαμε στο self-care και τις μάσκες (μερικές φορές περισσότερο από ότι θα έπρεπε) και η επιδερμίδα μας μας ευγνωμονεί. Οι μάσκες στην αγορά λοιπόν, είναι πολλές και μετά την καραντίνα πολλαπλασιάστηκαν τα νούμερά τους. Οι εταιρίες δημιουργούν νέες φόρμουλα, νέες συνθέσεις και υφές για ατελείωτο pampering και είναι όλες καλές αλλά… Υπάρχουν κάποιες καλύτερες από άλλες.

Είναι εκείνες οι μάσκες που πραγματικά μεταμορφώνουν το πρόσωπο αφού τις φορέσουμε και μοιάζουν μαγικές. Όχι, δεν το λέμε έτσι απλά. Είχαμε την τύχη να τις δοκιμάσουμε όλες κάποια στιγμή και τα αποτελέσματα μας άφησαν άφωνες (ναι, γίνεται και αυτό). Σύσφιγξη, λείανση ρυτίδων, λάμψη, ενυδάτωση, ομοιόμορφος τόνος… ακόμα και σμιλεμένο προγούλι! Όλα αυτά μπορείς να τα αποκτήσεις σε 10 λεπτά με την κατάλληλη μάσκα.

Ποια είναι λοιπόν η κατάλληλη μάσκα; Δεν είναι μία αλλά πολλές και σήμερα θα σου δείξουμε 10. Με τα Χριστούγεννα να είναι μόλις 4 μέρες μακριά, σίγουρα θέλεις να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου ακόμα και αν δεν πας πουθενά. Γι᾽αυτό κάνε ένα ακόμα scroll και διάβασε αναλυτικά τι μπορούν να κάνουν αυτές οι beauty fix μάσκες για εσένα…

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή