Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Beauty Inspo: Η Hailey Baldwin μας δείχνει το beauty look που θα αντιγράψουμε αυτό το ΣΚ!

Το Σαββατοκύριακο έφτασε, είμαστε σαφώς πιο χαλαρές και αν ένα πράγμα απολαμβάνουμε όσο τίποτε άλλο, είναι να σκρολάρουμε και να χαζεύουμε ανενόχλητες το Pinterest και το Instagram από το κινητό μας. Μακιγιάζ, χτενίσματα, εντυπωσιακά looks και μανικιούρ από stars, bloggers και supermodels είναι μέσα στα πράγματα που σίγουρα θα δούμε και θα αποθηκεύσουμε στο κινητό μας προκειμένου να τα δοκιμάσουμε κάποια στιγμή.

Κι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση αυτό το ΣΚ ή θέλεις να κάνεις γενικά, μία εντυπωσιακή εμφάνιση… τότε πάρε έμπνευση από το beauty look της Hailey Baldwin!

 

last night #AmFarMilano in @missoni ??

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Sep 22, 2017 at 4:04am PDT

Δίνοντας έμφαση στα μάτια, το supermodel εμφανίστηκε στο amfAR gala στο Μιλάνο με ένα εντυπωσιακό cat eye look, που έκανε το βλέμμα της να δείχνει ακόμη πιο γατίσιο, ενώ στα χείλη της φόρεσε μια σκούρα nude απόχρωση με ματ φινίρισμα. Τα ζυγωματικά της τονίστηκαν με bronzer αλλά και highlighter, κάνοντας το όλο look της ακόμη πιο sexy. Το σημείο- κλειδί που έκανε τη διαφορά; Η κορδέλα στα μαλλιά της!

 

hey b ?

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Sep 22, 2017 at 3:34pm PDT

Με τη βοήθεια της hairstylist Jennifer Yepez, η Hailey φόρεσε μία φαρδιά μαύρη κορδέλα ψηλά στα μαλλιά της (πολύ κοντά στο μέτωπό της) αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά πίσω στους ώμους. Παράλληλα, έδωσε λίγο όγκο στην κορυφή, κρεπάροντας το τμήμα ακριβώς πίσω από την κορδέλα.

 

Bombshell ✨@haileybaldwin✨Amfar in Milan ✨ Styled by @stylememaeve Makeup @morgane_martini Hair #jenniferyepez ? #haileybaldwin #mfw #amfarmilano

A post shared by Jennifer Yepez (@jennifer_yepez) on Sep 22, 2017 at 10:02am PDT

 
Πώς σου φαίνεται το look της Hailey; Εμάς πάντως πολύ μας άρεσε!
 

Πηγή