Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Beauty queen! Η Chiara Ferragni πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει έτσι όπως δεν έχεις φανταστεί

Μόλις χθες η Chiara Ferragni έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η επιτυχημένη influencer γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο οποίο έδωσε το όνομα Vittoria. Τόσο η τρισευτυχισμένη μανούλα όσο και ο σύζυγός της, Fedez, δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram τους, στις οποίες αποτυπωνόταν η χαρά τους και η ευτυχία τους.

Εμείς, ωστόσο, σαν beauty addicts που είμαστε, παρατηρήσαμε και κάτι ακόμα, που μας ενθουσίασε. Η Chiara, όχι μόνο ήταν τρισευτυχισμένη, αλλά ήταν και… βαμμένη. Η γλυκιά μανούλα πήγε στο μαιευτήριο έχοντας κάνει smoky eyes και έχοντας βάλει αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Αναρωτιέσαι γιατί; Εμείς σκεφτήκαμε πως η Ιταλίδα influencer ήθελε να είναι περιποιημένη όταν θα υποδεχόταν το μωράκι της και όχι μόνο. Έτσι, ήταν και κούκλα στις φωτογραφίες και στα videos που έβγαλε με όλες τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές και τα οποία θα βλέπει για μια ολόκληρη ζωή.

Τη δεύτερη μέρα παραμονής της στο μαιευτήριο- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- ήταν πιο ελαφριά βαμμένη έχοντας κάνει ένα natural μακιγιάζ. Και τις δύο μέρες, πάντως, ήταν μία απλά υπέροχη.

Αν, λοιπόν, κι εσύ ετοιμάζεσαι να γεννήσεις και ξέρεις στο περίπου πότε θα προκύψει ο τοκετός, μη… διστάσεις να κάνεις ένα ελαφρύ μακιγιάζ για να υποδεχθείς το μωράκι σου. Μη σου πούμε ότι μπορείς να πας και στο κομμωτήριο για να είσαι μια νέα, ultra chic και περιποιημένη μαμά. Η Chiara τόλμησε το μακιγιάζ, εσύ γιατί να μην το τολμήσεις;

Διάβασε ακόμα: Να τι συμβαίνει όταν αφήνεις στα μαλλιά σου μία μάσκα για πάρα πολλές ώρες


Πηγή