Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Beauty wisdom! Οι 10 πιο χρήσιμες συμβουλές που μου έδωσαν οι top hair & makeup artists

H πανδημία και τα lockdown μου φέρθηκαν καλά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Ούσα anti-social, πέρασα όμορφα στο σπίτι με το σκυλάκι μου και κατάφερα υπέροχα πράγματα στη δουλειά μου. Θα σου εξηγήσω…

Τα νέα δεδομένα με τα οποία ήρθα αντιμέτωπη με έκαναν να ξυπνώ τις πιο περίεργες ώρες. Περίεργες για την Ελλάδα, αλλά πολύ λογικές σε άλλα μέρη του κόσμου. Κάπως έτσι, και με ιδιαίτερη επιμονή, κατάφερα να έρθω σε επαφή με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της ομορφιάς.

An exclusive was born

Γεννήθηκε λοιπόν το Beauty Exclusive το οποίο έχει υποστεί ένα pause τον τελευταίο καιρό αλλά πρόκειται να επανέλθει δυναμικά (ετοιμάζω πράγματα). Είναι το καμάρι μου, μία δουλειά για την οποία νιώθω πολύ περήφανη και τυχερή.

Μιας λοιπόν που έχουμε καιρό να τα πούμε εδώ στο Beauty Exclusive, αποφάσισα να συγκεντρώσω σε ένα Beauty Exclusive Special, λίγη beauty σοφία. Έφτιαξα ουσιαστικά, τις 10 εντολές της ομορφιάς!

Beauty wisdom

Βλέπεις, σε κάθε συνέντευξη που πήρα από όλα αυτά τα ιερά τέρατα του beauty, ζητούσα και 3 συμβουλές. Σήμερα συγκέντρωσα τις 10 που δεν ξεχνώ ποτέ, τις πιο χρήσιμες, τις πραγματικά σοφές, αυτές που μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που φέρεσαι στον εαυτό σου.

Μου τις έδωσαν πρόσωπα όπως ο Sam McKnight, η Mary Greenwell, ο δικός μας Νικόλας Βιλλιώτης και ο αγαπημένος Γρηγόρης Πυρπύλης, Η Fiona Stiles και άλλοι, και θα τις βρεις παρακάτω. Άφησέ τις να σου αλλάξουν τη ζωή, όπως έκαναν και για εμένα…

Sam McKnight

«Τα μαλλιά σου, σου δίνουν πίσω αυτά που τους προσφέρεις. Επένδυσε στα μαλλιά σου, όχι απαραίτητα αγοράζοντας πανάκριβα προϊόντα και κάνοντας ακριβά κουρέματα και βαφές. Επένδυσε τον χρόνο σου. Κάνε θεραπείες και μάσκες, βρες τον χρόνο. Βάλε ένα λάδι ή λίγη κρέμα αν είναι ξηρές οι άκρες σου. Πάρε τον χρόνο να θεραπεύσεις τα μαλλιά σου αν τους έχεις φερθεί άσχημα»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sam McKnight Personal (@sammcknight1)

Τάδε έφη ένας από τους μεγαλύτερους hair stylists του κόσμου. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο στην φροντίδα των μαλλιών σου καθημερινά, αυτά θα σου την επιστρέψουν υπερδιπλάσια. Σκέψου το και κάνε αυτό που πρέπει.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μία εφ᾽όλης της ύλης συνέντευξη με τον Sam McKnight

Mary Greenwell

«Αν έχεις όμορφο δέρμα, περιποιημένο, δεν χρειάζεται να φορέσεις πολύ μακιγιάζ, μπορείς απλά να παίξεις με αυτό» 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mary Greenwell (@marygreenwell)

Για την Mary το μακιγιάζ είναι παιχνίδι και έκφραση, δε είναι υποχρεωτικό. Αυτό που συμβουλεύει λοιπόν είναι να πάψουμε να βασιζόμαστε στο μακιγιάζ και να το έχουμε μόνο σαν επιλογή. Mind blown!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! H makeup artist της πριγκίπισσας Diana μας παραχώρησε μία εφ᾽όλης της ύλης συνέντευξη

Νικόλας Βιλλιώτης

«Είναι απλά μαλλιά, τρίχες. Αλλάζουν, κόβονται, μακραίνουν, βάφονται… Συμβουλεύω λοιπόν φροντίδα και ρεαλισμό, είναι μαλλιά, είναι απλά μαλλιά, φτιάχνουν και χαλάνε και πάλι από την αρχή. Δεν πρέπει να είναι πηγή άγχους»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by nicolasvill (@nicolasvill)

To δικό μας, αγαπημένο αγόρι, προσφέρει μία συμβουλή με τη μορφή wake up call. Γιατί πρέπει τα μαλλιά να γίνονται πηγή άγχους; Είναι απλά μαλλιά. Αν το σκεφτείς, έχει τόσο δίκιο…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μία διαφορετική κουβέντα για το χρώμα με τον Νικόλα Βιλλιώτη

Fiona Stiles

«Πιστεύω όμως πραγματικά ότι, αν θεωρείς ότι δείχνεις όμορφη και νιώθεις όμορφη, δεν υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί ή do’s και dont’s, μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις!»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

Σημασία έχει να νιώθεις καλά. Δεν έχει σημασία αν εσένα σε ευχαριστεί και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση κάτι που σπάει τα στερεότυπα. Δώσε σημασία σε αυτό που σε κάνει χαρούμενη και θα είσαι όμορφη ό, τι και να γίνει!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Fiona Stiles μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στις Χρυσές Σφαίρες

Angela Levin

«Αγάπα τον εαυτό σου αρκετά ώστε να του αφιερώσεις χρόνο»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Angela Levin (@angelalevinmakeup)

Για την Angela και τα κορίτσια της, το self love, η αυταγάπη που έγινε και τάση, είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μας συμβουλεύει λοιπόν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας αρκετά ώστε να του αφιερώνουμε όσα περισσότερα μπορούμε και πρώτα από όλα χρόνο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Angela Levin εξηγεί πώς είναι να δουλεύεις με γυναίκες όπως η Jennifer και η Nicole

Adir Abergel

«Ένα από τα μεγαλύτερα hair hacks μoυ είναι ότι χρησιμοποιώ χαρτί κουζίνας για να αφαιρέσω την υγρασία από τα μαλλιά. Το χαρτί, σε αντίθεση με την πετσέτα, μειώνει το χρόνο στεγνώματος κατά 30-40% και είναι πολύ πιο φιλικό προς τα μαλλιά. Δεν χειροτερεύει το φριζάρισμα και προκαλεί το μίνιμουμ της φθοράς»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir)

Ο Adir μας χάρισε ένα tip πρακτικό και τόσο αποτελεσματικό που δεν μπορώ να σταματήσω να το επαναλαμβάνω. Και όχι, δεν χρειάζεται να καταναλώνεις χαρτί σα να μην υπάρχει αύριο για τα μαλλιά σου. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με ένα t-shirt.

Adir Abergel: Συνέντευξη με τον artist που ευθύνεται για όλα τα iconic χτενίσματα στο κόκκινο χαλί

Damien Boissinot

«Το φριζάρισμα θα βοηθήσει, θα δώσει χαρακτήρα στο χτένισμα, δυναμισμό. Μην το φοβάσαι»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Damien Boissinot (@damienboissinothair)

Ο Damien με βοήθησε να δω διαφορετικά τα μαλλιά μου. Να σταματήσω να γκρινιάζω. Να μην τους επιτίθεμαι και να τα αγαπήσω. Το φριζάρισμα δεν είναι εχθρός… περπατά και στα catwalks του οίκου Chanel.

Damien Boissinot: Μας αποκάλυψε το μυστικό για να αντιγράψουμε το χτένισμα του show του οίκου Chanel

Angelo Seminara

«Φροντίστε τα μαλλιά σας. Διατηρήστε τα σε καλή κατάσταση και προστατεύστε τα από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο. Και να κουρεύεστε συχνά για να διατηρήσετε υγιείς τις άκρες σας»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Angelo Seminara (@seminaraangelo_hair_artist_)

Φωνάζει ο Angelo για το κούρεμα, φωνάζω και εγώ και μέσα από το Beauty Exclusive ενώσαμε τις φωνές μας. Αυτή είναι η απόλυτη συμβουλή για τα μαλλιά.

A creative genius: O Angelo Seminara ανάγει τα μαλλιά σε τέχνη και μας μίλησε αποκλειστικά για αυτό

Γρηγόρης Πυρπύλης

«Προτίμησε να επενδύσεις στο skincare και λιγότερο στο μακιγιάζ. Το skincare σε βοηθά μακροπρόθεσμα»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

Άλλο ένα αγαπημένο αγόρι που μοιράστηκε μαζί μου τη σημασία του να επενδύσεις πρώτα στην επιδερμίδα σου και έπειτα στο μακιγιάζ. Και είναι ένας από τους μεγαλύτερους makeup artists εκεί έξω…

Γρηγόρης Πυρπύλης: Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τον makeup artist που μας κάνει περήφανους

Eryn Krueger Mekash 

«Σημασία έχει όμως το συναίσθημα που δημιουργεί στην κάθε μία. Αν δεν νιώθεις καλά, απλά μην πιεστείς για να το φορέσεις»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eryn Krueger Mekash (@makeuphag)

Η Eryn μου απάντησε αυτό που διάβασες όταν τη ρώτησα για το κόκκινο κραγιόν και τη λάτρεψα αυτόματα. Όχι, το κόκκινο κραγιόν δεν είναι για όλες και δεν πειράζει καθόλου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO! Μιλήσαμε με την key makeup artist της σειράς Ratched για τα looks που δημιούργησε




Πηγή