Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

#BlackNails: 10 βερνίκια που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου

Welcome to the dark side! Λίγα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν αίσθηση, με τον τρόπο που μπορεί το μαύρο. Είναι μια απόχρωση που συχνά συνδέεται με τη δύναμη, την κομψότητα και την λέξη «τάση», επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι η έμπνευση για πολλές γυναίκες, τις περισσότερες μέρες του χρόνου.

Είναι επίσης το χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα! Οποιοδήποτε και να είναι το στυλ σου, οτιδήποτε και να έχεις στη ντουλάπα σου, το μαύρο μανικιούρ είναι αυτό που θα απογειώσει έτσι απλά το look σου! Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να «παίξεις» με τα χρωμάτα, είτε θα τα χρησιμοποιήσεις ως accents στο μανικιούρ σου δημιουργώντας διάφορα σχέδια με έντονες και φωτεινές αποχρώσεις ή λάμψεις, είτε σε συνδυασμό με λευκό για μια εντυπωσιακή, μονόχρωμη εμφάνιση.

 

Holiday elegance: Προτάσεις για τα πιο φινετσάτα και γιορτινά nail art

Τα black nails παραμένουν νούμερο 1 στις τάσεις

Για να σε βάλω λίγο περισσότερο στον κόσμο των black nails, σου έχω βρει 10 φανταστικά μαύρα βερνίκια για να δημιουργείς και μόνη σου στο σπίτι τα μανικιούρ σου σε συνδυασμό με το απόλυτο χρώμα του χειμώνα, αλλά…και όχι μόνο!

@melkristinaa Matte Black French Tip Nails ? #gelx #apres #acrylics #nails #nailtutorial #frenchtip #naildesigns @Arpine ♬ original sound – c.atlanticaudios

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρώμα, που υπάρχει κάτι για όλους και για κάθε αισθητική. Επέλεξε το ακόμη και για το ραντεβού σου ή για τις νυχτερινές σου εξόδους.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alison • nailsbyalsn (@nailsbyalsn)

 

Γενικά, το μαύρο χρώμα μη το φοβάσαι καθόλου. Φαντάσου απλά τον εαυτό σου με ένα total black σύνολο σε συνδυασμό με το μαύρο, κομψό μανικιούρ σου. Super hot, έτσι δεν είναι; Μια επιλογή που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή.

Τι λες; Πάμε να τα δούμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xmas nails: Η Beyoncé με το πιο γιορτινό γαλλικό μανικιούρ – Κάν’ το κι εσύ!

Sweet like honey! 10 nail art με έμπνευση το μέλι + facts που δεν ήξερες

Every cloud has a silver lining: Τι σημαίνει η φράση και matchy ασημένια γαλλικά μανικιούρ

Πηγή Κεντρικής: long__nails

 




Πηγή