Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Blast from the past – Σίγουρα δεν θυμάσαι την Κατερίνα Λέχου σε διαφήμιση σαμπουάν το 1991

Είναι αλήθεια ότι όλες μας λίγο-πολύ επηρεαζόμαστε από τις celebrities και τις επιλογές τους σε μόδα και ομορφιά. Παραδέξου το! Κι εσύ αν δεις μια αναγνωρίσιμη γυναίκα να διαφημίζει – για παράδειγμα- σαμπουάν ή μάσκα μαλλιών και να δείχνει τα φανταστικά μαλλιά της, θα δελεαστείς και θα αγοράσεις τα προϊόντα.

Ή αν η διαφήμιση είναι πολύ ξεχωριστή και πετυχημένη θα απολαμβάνεις να τη βλέπεις ξανά και ξανά. Και οι δύο περιπτώσεις που μόλις σου ανέφερα ισχύουν απόλυτα για τη διαφήμιση που είχε κάνει η Κατερίνα Λέχου το 1991 για την Ultrex. Το σποτ έμεινε στην ιστορία… Αλήθεια, το θυμάσαι;

Mary Greenwell: Η makeup artist της Cate Blanchett μας μίλησε για το μακιγιάζ της στα SAG Awards

Η επική διαφήμιση της Ultrex με την Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου συναντιέται με δυο φίλες της και λίγο πριν μπουν όλες μαζί στο αυτοκίνητο λέει η μία «άλλαξες σαμπουάν;» με την Κατερίνα Λέχου να απαντά «όχι, άλλαξα conditioner».

Πάνω στον διάλογό τους, η Χριστίνα (aka Κατερίνα Λέχου) τούς αποκαλύπτει το μυστικό για τέλεια μαλλιά, που δεν είναι άλλο από το νέο τότε προϊόν 2 σε 1 της Ultrex. Και κάπως έτσι αυτό το υπέροχο διαφημιστικό έμεινε για πάντα στην ιστορία της cult beauty.

Όμορφη για πάντα

Δεν έχει αλλάξει και πολύ η Κατερίνα Λέχου από το διαφημιστικό που είδες παραπάνω κι ας έχουν περάσει 31 χρόνια. Η ηθοποιός – αν εξαιρέσεις ότι τότε είχε σγουρό, καρέ κούρεμα- παραμένει ίδια.

LEXOY ULTREX

Τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι πως δεν αποχωρίζεται τα μακριά μαλλιά της. Θυμάσαι εσύ να είχε πρόσφατα κοντά μαλλιά; Not! Εμείς, πάντως, θα τη βλέπαμε σίγουρα με ένα καρέ κούρεμα. Είναι που είναι super hot τάση, γιατί να μην κάνει το comeback η Κατερίνα Λέχου;

Photos: NDP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • To messy bun αλλιώς! Πώς θα κάνεις κι εσύ τον τέλειο κότσο της Κατερίνας Καινούργιου

  • Αθηνά Οικονομάκου: Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη


Πηγή