Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Blonder than ever! Η JLo σε επαγγελματική φωτογράφιση ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ

Η Jennifer Lopez είναι ένα είδωλο της ομορφιάς. Ό,τι κι αν κάνει, είτε μόλις έχει σηκωθεί από το κρεβάτι της και είναι άβαφη, είτε περπατά στο κόκκινο χαλί κάποιου φαντασμαγορικού event, καταφέρνει να στρέφει όλη την προσοχή πάνω της. Είναι ήδη 51 ετών και μοιάζει 25!

Εδώ, ωστόσο, δεν θα σχολιάσουμε τη νεανική και φρέσκια όψη της επιδερμίδας της, αλλά… την αλλαγή που παρατηρήσαμε πρόσφατα στα μαλλιά της. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Λατίνα star ξεκίνησε να «παίζει» με τα μαλλιά της επιλέγοντας την τεχνική bronde, κινούμενη ανάμεσα στο καστανό και το ξανθό χρώμα.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η απόχρωση ταίριαζε διάνα με την υπέροχη ηλιοκαμένη επιδερμίδα της και αναδείκνυε άριστα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Να που τώρα, όμως, η star αποφάσισε να ανοίξει τα μαλλιά της αρκετά, μάλλον για χάρη επαγγελματικής φωτογράφισης του Οίκου Coach.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)

Όπως είδες, η JLo είναι πιο ξανθιά από ποτέ και πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά. Για την ακρίβεια, έχει κάνει αρκετά πιο ξανθά τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος και στις φράντζες. Πάντως, μέσα από τη συγκεκριμένη ανοιξιάτικη καμπάνια της Coach, «Coach it Forward», παρατηρούμε μια ιστορία για τη «δύναμη της θετικότητας, της συλλογικής δράσης και της καθημερινής αναγνώρισης» για τους ανθρώπους στη ζωή μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)

Και με τα υπέροχα γυαλιά ηλίου που διαφημίζει η performer, με το natural και διακριτικό μακιγιάζ και τα φανταστικά ξανθά μαλλιά της, αποτυπώνει ακριβώς αυτό το «σύνθημα». Και κάτι ακόμα… Δεν της ταιριάζει απίστευτα αυτή η πλαϊνή, έντονη χωρίστρα στα μαλλιά; Πραγματικά, είναι μια κούκλα.

Διάβασε ακόμα: 8 make up trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη




Πηγή