Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

#BlueNails γιατί είναι καλοκαίρι και δεν χορταίνουμε το μπλε!

Οι Παρασκευές είναι οι πιο ωραίες ημέρες. Οι καλοκαιρινές Παρασκευές όμως είναι ακόμα καλύτερες! Με το που κλείνει ο υπολογιστής του γραφείου, ξεκινούν τα σχέδια του ΠΣΚ και όλα είναι υπέροχα.

Αυτό το ΣΚ λοιπόν, είμαστε βέβαιες ότι θα πας σε κάποια παραλία. Έχει καύσωνα, είναι μέσα Ιουλίου, θέλεις να μαυρίσεις λίγο πριν από τις διακοπές… Η θάλασσα είναι μονόδρομος.

Με όλα αυτά στο μυαλό και με σούπερ καλοκαιρινή διάθεση, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration στο μπλε της θάλασσας! Το μπλε και το λευκό, άλλωστε, είναι τα χρώματα του Ελληνικού καλοκαιριού.

Εδώ θα δεις ανθισμένα μανικιούρ και καλοκαιρινά λουλούδια

Απέραντο γαλάζιο

Μπλε μανικιούρ λοιπόν έχει το «μενού» για σήμερα και ναι, είναι η Τρίτη φορά που μιλάμε για αυτό από τον Ιούνιο. Τι πειράζει όμως;

Δεν χορταίνουμε το μπλε, δεν έχουμε εξαντλήσει τα nail art και μάλιστα, βρίσκουμε ότι, οι αποχρώσεις του μπλε, είναι ό, τι πιο chic για τα καλοκαιρινά μανικιούρ και πεντικιούρ.

Σε προσκαλούμε λοιπόν να «βουτήξεις» μαζί μας σε έναν μπλε nailspirational κόσμο κάνοντας ένα ακόμα scroll. Όπως πάντα, έχουμε γεμίσει μία gallery με τα ομορφότερα μανικιούρ του Instagram.

Το μόνο που μένει να κάνεις εσύ είναι: Να καθίσεις αναπαυτικά, να κρατήσεις screenshot και να κλείσεις ραντεβού για νύχια. Τόσο απλά!

Εδώ μπορείς να δεις μανικιούρ με δροσερά καρπούζια


Πηγή