Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

#BlueNailsMonth από τη La Roche-Posay Φόρεσέ το ! Διάδωσέ το !

Οι θεραπείες κατά του καρκίνου έχουν πολλαπλές επιπτώσεις στο σώμα, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στους ασθενείς, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.  Oι τεχνικές μακιγιάζ βοηθούν τους ασθενείς να αποδεχτούν την εικόνα τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να καταπολεμήσουν τον καρκίνο.  H La Roche-Posay για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του καρκίνου και να συμβάλει θετικά στη ψυχολογία των ασθενών λανσάρει το συλλεκτικό «μπλε βερνίκι νυχιών Τοleriane Silicium» και καλεί όλες τις γυναίκες να διαδώσουν το μήνυμα #BlueΝailsΜonth.

Η La Roche-Posay πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, υποστηρίζει  τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα. Στόχος της εκστρατείας αυτής,  είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κόσμου και αφ’ εταίρου η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών με καρκίνο, με κυριότερο μήνυμα ότι όλοι έχουν θέση στην ομορφιά. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay έχουν δεσμευτεί να φροντίσουν το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, να περιορίσουν ή να επιβραδύνουν τις όποιες  ανεπιθύμητες ενέργειες και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τις θεραπείες.  Όσον αφορά στη συνεργασία με το “AγκαλιάΖΩ”  η La Roche-Posay έχει σχεδιάσει μια σειρά από ενέργειες που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στη χώρα μας:

  • Δερματολογικές Εσπερίδες ενημέρωσης ασθενών, νοσηλευτικού προσωπικού & συγγενών
  • Δράσεις ενημέρωσης φροντίδας και ομορφιάς (περιποίηση και make-up)
  • Διάθεση προϊόντων & ενημερωτικού υλικού σε πάνω από 6,000 ασθενείς

73061230 543194256439623 1807047072487047168 n

To Ιαματικό Κέντρο La Roche-Posay, πρωτοπορεί  στη φροντίδα ασθενών που λαμβάνουν θεραπεία για τον καρκίνο. Άνοιξε το 1904 και βρίσκεται στο κέντρο της Γαλλίας. Σήμερα, είναι το No 1 Δερματολογικό Ιαματικό Κέντρο στην Ευρώπη και υποδέχεται ετησίως περίπου 8.000 ασθενείς από όλο τον κόσμο. Από το 2009 άνοιξε τις πύλες του και σε ογκολογικούς ασθενείς, προσφέροντας ανακουφιστικές θεραπείες που αποκαθιστούν την άνεση και την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων με καρκίνο. Οι ιαματικές θεραπείες μετά τον καρκίνο αποτελούν μια νέα θεραπευτική προσέγγιση, που βοηθά στην αποκατάσταση τόσο του δέρματος όσο και της ψυχολογίας των ασθενών.

Εκτός από την φροντίδα του δέρματός τους, οι επισκέπτες του Ιαματικού Κέντρου έχουν επίσης πρόσβαση σε πολλές θεραπείες υποστηρικτικής φροντίδας: τα εργαστήρια μακιγιάζ βοηθούν στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους και προσφέρουν αίσθηση ευεξίας και άνεσης. Αυτές οι υπηρεσίες κάνουν το Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay πρωτοπόρο στη φροντίδα των ασθενών με δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες από τις θεραπείες για τον καρκίνο.


Πηγή