Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Bold Eyebrows: Εσύ θα υιοθετήσεις το νέο αυτό trend;

Η μόδα προστάζει έντονα φρύδια

Και όμως, είναι αλήθεια! Ξέχνα τα λεπτά φρύδια που ώρες ατελείωτες προσπαθούσες  να σχηματίσεις  μπροστά στον καθρέφτη σου. Η μόδα πια τα θέλει να δείχνουν φυσικά, γεμάτα, αλλά ταυτόχρονα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα. Αν ακόμη διστάζεις, μάθε ότι το συγκεκριμένο στυλ παρουσιάστηκε στα ντεφιλέ των Lanvin, Alexander Wang, Burberry, Tommy Hilfiger και Michael Kors. Τα μοντέλα έκλεψαν την παράσταση με το έντονο, σέξυ βλέμμα τους! Τη νέα τάση παρουσίασε έπειτα από πολλά χρόνια και ο οίκος Prada.

Το μυστικό: Αν θέλεις να ενισχύσεις το μέγεθος ή το μήκος των φρυδιών σου αλλά δεν σε βοηθά η πυκνότητά τους, υπάρχει τρόπος. Μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα χάρη σε ένα μολύβι φρυδιών που θα επιλέξεις στη φυσική τους απόχρωση. «Γέμισέ τα» με μικρές, κοφτές κινήσεις, με φορά από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Κατάλληλο για…

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η τάση δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα. Ωστόσο το οβάλ θεωρείται από τους περισσότερους make-up artists το πιο συμμετρικό και σωστό σχήμα για να αναδειχτούν τα έντονα φρύδια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

3 νέα αρώματα που θα ξεχωρίσουν την Άνοιξη

 


Πηγή