Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Botox στο σπίτι με αυτές τις 2 φυσικές αντιρυτιδικές μάσκες!

Botox στο σπίτι με αυτές τις 2 φυσικές αντιρυτιδικές μάσκες!

Μπορεί να έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας το botox με το χειρουργικό νυστέρι, όμως η φύση κάθε φορά μας εκπλήσει με τις θαυματουργικές ιδιότητες των υλικών της και γίνεται σύμμαχός μας απέναντι σε οποιοδήποτε beauty πρόβλημά μας.

Σίγουρα ένα από τα σημάδια του χρόνου που κάνουν εμφανή την παρουσία τους στο πρόσωπό μας, είναι οι ρυτίδες. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να δοκιμάζατε αυτές τις 2 πανεύκολες μάσκες που υπόσχονται να συσφύξουν την επιδερμίδα και να της δώσουν πίσω τη λαμπερή όψη της;

 

Για την πρώτη μάσκα θα χρειαστείτε :

1 ασπράδι αυγού
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Σε ένα μπολ «χτυπήστε» ελαφρά μόνο το ασπράδι του αυγού και στη συνέχεια προσθέστε το γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά για μερικά λεπτά. Η μάσκα είναι έτοιμη! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε στο πρόσωπό σας και να αφήσετε το μείγμα για 10-15 λεπτά. Στο τέλος, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Για τη δεύτερη μάσκα θα χρειαστείτε:

1 μπανάνα
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Πολτοποιήστε με τη βοήθεια του μίξερ μια ώριμη μπανάνα και στη συνέχεια προσθέστε το μέλι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Εφαρμόστε τη στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε τη για περίπου 10-20 λεπτά . Στο τέλος ξεπλύνετε με κρύο νερό. Σε λίγες εφαρμογές θα δείτε να αναζωογονείται η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σας.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr