Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Boxer braids: οι κοτσίδες που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότερες από εμάς βρίσκονται πάνω σε μια ξαπλώστρα απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα. Οι εμφανίσεις μας αυτή την περίοδο οφείλουν να είναι πιο χαλαρές και ατιμέλητες αφού όλες θέλουμε να απολαύσουμε τις ημέρες των διακοπών.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις τα πολύ στημένα χτενίσματα δεν εξυπηρετούν αφού είναι κρίμα να ξοδεύεις ώρες από την χαλάρωση και την διασκέδασή σου προσπαθώντας να πετύχεις το τέλειο look. Μην ξεχνάς πως το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας και ο ήλιος φθείρουν και ταλαιπωρούν καθημερινά τα μαλλιά σου.

Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο ένα χτένισμα που συγκρατεί τα μαλλιά είναι ιδανικό για τις ώρες στην παραλία, τις βόλτες στο νησί ακόμη και για μια βραδινή σου έξοδο. Εδώ έρχονται τα boxer braids, οι ιδιαίτερες αυτές πλεξούδες στα μαλλιά που μας θυμίζουν λίγο την δυναμική εμφάνιση της Λάρα Κροφτ.

Πολλές από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει το συγκεκριμένο trend μαλλιών με απόλυτη επιτυχία, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες. Μερικές δοκίμασαν την κλασική εκδοχή ενώ άλλες δεν δίστασαν να πάνε το χτένισμα ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας χρωματιστά extension ή ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Εμείς βρήκαμε το βίντεο που σου δείχνει βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις εύκολα και γρήγορα το απόλυτο χτένισμα του φετινού καλοκαιριού. Επιπλέον στην gallery που ακολουθεί είναι όλες οι celebs που πόζαραν με τα αξιοζήλευτα boxer braid μαλλιά τους.


Πηγή