Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

BRAND NEW! Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο beauty ραντάρ σου

Για πότε ήρθε ο Ιανουάριος του 2021 και για πότε κοντεύει να τελειώσει ούτε που το καταλάβαμε. Ήταν μία… παράξενη αρχή της χρονιάς αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε μέρος της προηγούμενης (αρχή, μέση ή τέλος). Μαζί με τις αλλαγές λοιπόν, το 21’ μας έφερε νέες τάσεις αλλά και προϊόντα και για αυτά θα μιλήσουμε σήμερα. Όπως πάντα, είχαμε την τεράστια τύχη (και τιμή) να δοκιμάσουμε τις νέες αφίξεις της ομορφιάς πριν φτάσουν στα καταστήματα και διαλέξαμε τις αγαπημένες μας μία ανάσα πριν το τέλος του πρώτου μήνα του έτους.

Μυρίσαμε υπέροχα αρώματα και τα γνωρίσαμε σε… πρωτοποριακές συσκευασίες, είδαμε χρώματα που θα φορέσουμε στα χείλη μας με μάσκα ή χωρίς και σπρέι που θα κρατήσουν το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο κάτω από τη μάσκα. Ανακαλύψαμε το πιο πρακτικό σετ για τα μάτια, καθαριστικά με star υπογραφή, ένα κερί που μυρίζει υπέροχα και εξυπηρετεί τον πιο καλό σκοπό και ένα ελιξίριο που μας χαλαρώνει όσο κοιμόμαστε. Για να μη μιλήσουμε για το απόλυτο προϊόν της σεζόν ή μάλλον… θα μιλήσουμε!

Στην gallery που θα βρεις κάνοντας ένα ακόμα scroll, έχουμε συγκεντρώσει τα δέκα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο beauty ραντάρ και το νεσεσέρ σου για να κάνεις το υπόλοιπό του χειμώνα πιο όμορφο και ευωδιαστό. Δες τα όλα, μάθε για αυτά (τα περιγράψαμε πολύ αναλυτικά) και τον επόμενο μήνα θα φρεσκάρουμε τη λίστα με τα brand new προϊόντα… Θα έχεις σίγουρα εξαντλήσει αυτά. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Με αυτήν τη σειρά πρέπει να απλώνεις τα skincare προϊόντα στην επιδερμίδα σου


Πηγή