Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Bubble braids: Η Φαίη Σκορδά με το χτένισμα που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι

Ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα του φετινού καλοκαιριού είναι- χωρίς αμφιβολία- το bubble ponytail. Μιλάμε για το hot ponytail που έχει «φούσκες» και το οποίο μεσουράνησε τη θρυλική δεκαετία των 90’s. Τότε, κανένα κορίτσι δεν ήταν on trend αν δεν είχε bubble αλογοουρά. Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως θα συμβεί και αυτήν τη σεζόν μιας και το εν λόγω χτένισμα κάνει δυναμικό comeback.

Και η Φαίη Σκορδά, σαν γυναίκα που της αρέσει να ενημερώνεται για όλες τις τάσεις, δοκίμασε πριν μερικές ημέρες το συγκεκριμένο χτένισμα. Δεν έκανε, βέβαια, ένα κλασικό bubble ponytail. Έκανε bubble κοτσίδες απογειώνοντας την πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού.

Η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε με αθλητικό, αλλά παράλληλα girly look, το οποίο ολοκλήρωσε με τις bubble braids της. Και κάπως έτσι μάς έδωσε όλο το hairspiration που είχαμε ανάγκη τις τελευταίες μέρες.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ξανά τις υπέροχες bubble braids της Φαίης Σκορδά, αλλά και μερικά ακόμη χτενίσματα που έχει δοκιμάσει και την κολακεύουν απίστευτα. Αν κι εσύ θέλεις να κάνεις bubble braids, μη διστάσεις. Είναι ιδανικές για το πρωί, για τη βόλτα για καφέ, για την παραλία και -κυρίως- βολεύουν πολύ τώρα που φοράμε τη μάσκα. Ακόμα το σκέφτεσαι να τις δοκιμάσεις;

Διάβασε ακόμα: Το nail art της Blake Lively είναι η προσωποποίηση της άνοιξης


Πηγή