Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Butterfly claw clip: Το αξεσουάρ μαλλιών των εφηβικών μας χρόνων είναι τάση ξανά

Αν ήσουν παιδί ή έφηβη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, σίγουρα θα θυμάσαι όλα εκείνα τα υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών που συνόδευαν το κάθε outfit σου. Είτε πήγαινες στο σχολείο, είτε έβγαινες στη γειτονιά για παιχνίδι, είτε πήγαινες κάποια επίσκεψη με τους γονείς σου φορούσες πάντα μα πάντα κλάμερ, στέκα, scrunchie ή κορδέλα στα μαλλιά. Μια ολόκληρη γενιά, μαζί και πολλές stars, όπως η Drew Barrymore και η Jennifer Aniston, «ορκίζονταν» σε αυτό το hair trend τότε.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν τα hair accessories έγιναν κάπως ντεμοντέ, όμως… η μόδα κάνει κύκλους και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο νου. Τι θέλουμε να σου πούμε; Πως μπορείς και πάλι να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι τα butterfly claw clips, τα οποία είχες «λιώσει» στα παιδικά σου χρόνια.

Μιλάμε, φυσικά, για το κλάμερ σε σχήμα πεταλούδας, είτε σε μεγάλο μέγεθος, είτε σε μικροσκοπικό (aka ψείρες), το οποίο επιστρέφει δυναμικά αυτήν τη σεζόν. Ξεκίνα, λοιπόν, από τώρα να πιάνεις σε half-up ή κότσο τα μαλλιά σου όχι με ένα απλό λαστιχάκι, αλλά με το butterfly claw clip σου.

Όχι όποιο κι όποιο, όμως! Επίλεξε butterfly claw clips σε πολύ έντονα χρώματα- φούξια, τιρκουάζ, κίτρινο ή πράσινο, αλλά και εμπριμέ. Έτσι, θα κάνεις statement και θα δημιουργήσεις το πιο cool-girl style αυτού του καλοκαιριού! Ρίξε και μια ματιά στην gallery για να δεις πόσο υπέροχο είναι αυτό το trend, αλλά και πώς μπορείς να πιάνεις τα μαλλιά σου από εδώ και πέρα!

Cover photo: @whatjasloves

Διάβασε ακόμα: Με αυτά τα lip gloss θα αποκτήσεις τα πιο ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη ever


Πηγή