Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Bye mascara! 10 ντεμακιγιάζ που θα κάνουν παρελθόν τις μουτζούρες στα μάτια

Το αιώνιο πρόβλημα κάθε γυναίκας όσον αφορά το μακιγιάζ είναι ένα: πώς θα καταφέρει να διατηρήσει ακέραιο και χωρίς μουτζούρες το make up από το πρωί που θα φύγει από το σπίτι μέχρι αργά το απόγευμα που θα επιστρέψει από το γραφείο. Βλέπεις, οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή σίγουρα θα σε κάνουν να τρίψεις κάποια στιγμή τα μάτια σου και σίγουρα δε θες να καταλήξεις σαν κλόουν… Ή ακόμα και η πολλή ζέστη -που και σήμερα καλά κρατεί- ίσως κάνει τη μάσκαρα να λιώσει.

Γι’ αυτό, άλλωστε, τα περισσότερα κορίτσια λένε «ναι» στην αδιάβροχη μάσκαρα, που κρατά τις βλεφαρίδες καμπυλωτές και εντυπωσιακές για πολλές ώρες. Τι γίνεται, όμως, όταν έρθει η ώρα να αφαιρέσεις την αδιάβροχη mascara; Σίγουρα, θα έχεις έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπη με την ανθεκτική σύστασή της και θα προσπαθείς με ένα απλό προϊόν ντεμακιγιάζ να την αφαιρέσεις. Έχει συμβεί σε όλες.

Το αποτέλεσμα; Να τρίβεις και να ξανατρίβεις με μανία για αρκετά λεπτά μέχρι που καταλήγεις να έχεις ερεθίσει τα μάτια σου, να τα έχεις κοκκινίσει και ίσως αυτά στο τέλος να τσούζουν. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή είναι που αναρωτιέσαι τι σου λείπει… Η απάντηση; Ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών που μπορεί να περιποιηθεί και καθαρίσει ακόμα και την πιο ισχυρή, αδιάβροχη μάσκαρα.

Πριν, λοιπόν, αναρωτηθείς ποιο είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών, στην παρακάτω gallery σού προτείνουμε 10 φανταστικά προϊόντα, που θα αφαιρέσουν και την τελευταία μουτζούρα από αδιάβροχη μάσκαρα στα μάτια σου. Είναι εξαιρετικά φιλικά στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών, παρέχουν απαλή φροντίδα και δε θα σε βάλουν στη διαδικασία να τρίψεις ποτέ ξανά τη συγκεκριμένη περιοχή!

Διάβασε ακόμα: English Rose Makeup: 5 tips για να πετύχεις το μακιγιάζ των Βρετανίδων


Πηγή