Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Camilla Parker Bowles: Το beauty look που επέλεξε για την άφιξή της στην Ελλάδα (video+photos)

Οι κανονισμοί και το πρωτόκολλο του Παλατιού όσον αφορά τις επίσημες εμφανίσεις των royals είναι συγκεκριμένοι. Μανικιούρ σε γήινες αποχρώσεις, φούστες και φορέματα midi ή maxi και λιτά, chic χτενίσματα. Και αυτούς τους «νόμους» φαίνεται να τηρεί αρκετά σχολαστικά και η σύζυγος του Πρίγκιπα Καρόλου, Camilla Parker Bowles.

Αυτό τουλάχιστον έχουμε αντιληφθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και από τη σημερινή άφιξή της στην Ελλάδα. Η Camilla έφτασε στη χώρα μας σήμερα το απόγευμα μαζί με τον Πρίγκιπα Κάρολο στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Εθνική Ανεξαρτησία. Για να έρθει φόρεσε ένα black & white κομψό σύνολο και έκανε μακιγιάζ και χτένισμα, που… δεν αποτέλεσαν έκπληξη για κανέναν.

Συγκεκριμένα, η Camilla Parker Bowles έκανε ένα πολύ διακριτικό, natural μακιγιάζ- ως συνήθως-, ενώ επέλεξε να ταξιδέψει στην Ελλάδα έχοντας κάνει το signature χτένισμα, που δεν αποχωρίζεται εδώ και δεκαετίες. Πρόκειται για ένα χτένισμα, το οποίο δεν «προδίδει» ποτέ και για κανένα άλλο.

Ποιο είναι αυτό; Η Camilla Parker Bowles επιλέγει σε κάθε εμφάνισή της να έχει ίσια μαλλιά, αλλά με όγκο, κοντές curtain bangs και άκρες που γυρίζουν προς τα έξω (aka flip ends). Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο χτένισμα ήταν super hot τις δεκαετίες ’60 και ’70 και πως τη φετινή σεζόν κάνει δυναμικό comeback στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, βέβαια. Και η Camilla, όπως φαίνεται, το τιμά δεόντως.

Πάτα το play για να δεις την εμφάνισή της κατά την έξοδό της από το αεροπλάνο. Στην παρακάτω gallery θα δεις και το σημερινό look της, αλλά μερικά ακόμη στιγμιότυπα της Camilla από το παρελθόν.

Διάβασε ακόμα: Να τι συμβαίνει όταν αφήνεις στα μαλλιά σου μία μάσκα για πάρα πολλές ώρες


Πηγή