Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Camouflage queen! Τα καλύτερα concealers της αγοράς για κάθε ανάγκη (shopping list)

Το κονσίλερ είναι ένα προϊόν που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με ένα πέρασμα, μπορεί να καμουφλάρει τα ξενύχτια και την κούρασή μας, τη θλίψη και τα σπυράκια μας, μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε ανανεωμένες… Αν φυσικά αυτό είναι που θέλουμε. Το κοσνίλερ βλέπεις, δεν είναι υποχρεωτικό!

Εδώ στο beauty department, πιστεύουμε στην αληθινή, φυσική ομορφιά και δεν σου επιβάλλουμε κανένα προϊόν. Ξέρουμε όμως ότι, όλες μας χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια με το καμουφλάζ γιατί δεν είναι κάθε μέρα η ίδια. Κάπως έτσι άλλωστε δημιουργήθηκε και το κονσίλερ σαν προϊόν!

Did you know?

Το κονσίλερ δεν φτιάχτηκε για τα μάτια! Η χρήση του ήταν άλλη και η εφευρέτης του γυναίκα. Μία γυναίκα που ήθελε να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της και δεν καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια. Μπορείς να διαβάσεις όλη της την ιστορία παρακάτω.

#tbt Ήξερες ότι το κονσίλερ ΔΕΝ φτιάχτηκε για μαύρους κύκλους; Θα σου τα πούμε όλα…

makigiaz concealer

Το κονσίλερ λοιπόν είναι ένα «όπλο» και αν είσαι από τα κορίτσια που δεν ζουν χωρίς αυτό, ήρθες στο σωστό μέρος. Για το σημερινό, πρώτο mega gallery της χρονιάς, βρήκαμε 15 κονσίλερ που καλύπτουν αλλά δεν σταματούν μόνο στο καμουφλάζ.

Όλα τα προϊόντα που θα βρεις στην παρακάτω gallery, έχουν διπλή χρήση και περιποιούνται την επιδερμίδα ή αντιμετωπίζουν πολλαπλές ανάγκες ταυτόχρονα. Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll και ανακάλυψε το κονσίλερ που θα καλύψει όλα όσα θέλεις να κρύψεις, όποτε το θες και μόνο επειδή το θέλεις.

Καλή χρονιά queen!

Easy beauty! Με τις κάρτες που ετοιμάσαμε θα μάθεις ποιο είδος κονσίλερ ταιριάζει στις ανάγκες σου


Πηγή