Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Caramel highlights με κόκκινο κραγιόν! Top συνδυασμός για τα μεσογειακά κορίτσια – Inspo η JLo

Είμαι ξανθιά με γαλανά μάτια και πολύ λευκή επιδερμίδα, οπότε μεσογειακό κορίτσι δεν με λες! Λατρεύω, ωστόσο, τις γυναίκες με μεσογειακά χαρακτηριστικά, δηλαδή με καστανά μαλλιά και μάτια και σταρένιο δέρμα.

Κάνοντας, λοιπόν, ένα scroll στο Instagram μου αυτές τις μέρες έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία της Jennifer Lopez – την οποία είχε δημοσιεύσει ο hairstylist, Chris Appleton- και αποφάσισα… να σου δώσω όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Silver smoky eyes, έντονα φρύδια και nude lip gloss – Inspo η Jennifer Lopez

Αν, λοιπόν, θέλεις να είσαι super chic και hot το 2022, κάνε caramel highlights και φόρα κόκκινο κραγιόν, όπως η JLo!

Το wow beauty look της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez, φορώντας κόκκινο καρό πουλόβερ, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έκανε… χαμό με το κοντινό της πλάνο στο Instagram!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Η 52χρονη star είχε αφημένα κάτω τα μαλλιά της – κατά πάσα πιθανότητα ο Chris Appleton τής έβαλε extensions-, τα οποία είχαν caramel highlights! Το look απογειώθηκε με κρεμώδες κόκκινο κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους, που κολάκευε μοναδικά τη σταρένια επιδερμίδα της.

Ώρα για beauty Inspo

Αν κι εσύ είσαι ένα καστανό κορίτσι ή καστανόξανθο, μπορείς να αντιγράψεις το look της Jennifer Lopez και να κάνεις την ανανέωση που τόσο καιρό σκεφτόσουν στην εμφάνισή σου.

Ο θερμός τόνος της επιδερμίδας σου θα αναδειχθεί σωστά με caramel highlights, που θα φωτίσουν συγχρόνως το πρόσωπό σου τόσο όσο χρειάζεται. Προσοχή, όμως! Μην επιχειρήσεις να κάνεις μόνη σου ανταύγειες, γιατί… δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Καλύτερα άσε αυτήν τη δουλειά για τον κομμωτή σου που είναι expert!

Αφού, λοιπόν, κάνεις το makeover στο κομμωτήριο, βάλε στην καθημερινότητά σου το κόκκινο κραγιόν. Ναι, και πρωί και βράδυ για ανεπανάληπτα beauty looks σαν αυτό της Jennifer Lopez.

Δες και μερικά κραγιόν στην gallery, αλλά και caramel highlights για να είσαι πανέτοιμη για την αλλαγή που θέλεις να κάνεις!

Τα screenshots μην ξεχάσεις!

Cover photo: @chrisappleton1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Μαύρη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν για all day & chic εμφανίσεις – Inspo η Ντόρα Μακρυγιάννη
  • Winter Reds: 15 νέα χειμερινά κόκκινα κραγιόν + 15 tips για να τα φορέσεις




Πηγή