Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Carousel braid: Αυτή η διακριτική πλεξούδα θα αναβαθμίσει την αλογοουρά σου

Αυτή η εβδομάδα έμεινε και επιτέλους φεύγουμε για διακοπές. Η διάθεσή μας, όπως καταλαβαίνεις, είναι στα ύψη. Έχουμε όρεξη να ετοιμάσουμε βαλίτσες, να κάνουμε τα τελευταία μας ψώνια και φυσικά να σκεφτούμε και να ανακαλύψουμε νέα χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε στις διακοπές μας. Αν, λοιπόν, και εσύ βρίσκεσαι σε ίδιο mood, μας καταλαβαίνεις απόλυτα.

Αυτό που θέλουμε τα περισσότερα κορίτσια στις διακοπές είναι απλά και εύκολα χτενίσματα. Δε μας αφορά καθόλου να κάτσουμε με τις ώρες στον καθρέφτη, να χρησιμοποιήσουμε θερμαντικά εργαλεία ή να κάνουμε styling δίχως αύριο. Τα φυσικά beach waves, τα top knots, τα half-up buns και οι αλογοουρές έχουν την τιμητική τους τόσο πλάι στο κύμα όσο και στην πόλη, ειδικά όταν η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο».

Επειδή, όμως, κάποιες φορές- ειδικά στις βραδινές εξόδους στα κυκλαδίτικα σοκάκια- μας φαίνεται βαρετή και λίγη μια κλασική αλογοουρά, εμείς σε σκεφτήκαμε, ψάξαμε και βρήκαμε έναν τέλειο τρόπο για να την αναβαθμίσεις. Για την ακρίβεια, η @annalovesbraids είχε μια φανταστική ιδέα και μας την έδειξε στο Instagram account της: το carousel braid.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The carousel braid ❤️ or: how to spice up your ponytail – a lot! Swipe to see how this turned out when I once only had 5 minutes but reaaaaally needed a picture of this style ??

A post shared by Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) on

Όπως είδες, η συγκεκριμένη πλεξούδα είναι λεπτεπίλεπτη και πολύ εύκολη. Στην ουσία, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια κλασική, γαλλική πλεξούδα και να την τυλίξεις γύρω από την αλογοουρά σου για να δώσεις ένα fresh twist στο -κατά τ’ άλλα- απλό χτένισμά σου. Υπέροχα κομψό και καλοκαίρινό το carousel braid! Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Cover photo: @lettileipuri

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου κάτω από τη μάσκα




Πηγή