Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Cate Blanchett: Ποια είναι τα δύο beauty πράγματα που έχει πάντοτε στη τσάντα της;

Μπορεί να έκανε αισθητή την απουσία της στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscar και να έχουμε καιρό να μάθουμε νέα της, όμως η Cate Blanchett ανήκει στην κατηγορία των stars που όποτε μοιράζονται μυστικά ομορφιάς, κρατάμε σημειώσεις… Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε τα 2 beauty πράγματα που δεν αποχωρίζεται ποτέ από την τσάντα της, το αγαπημένο της άρωμα αλλά και το beauty tip για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Κράτα σημειώσεις, λοιπόν:

«Πάντα έχω στην τσάντα μου μία ενυδατική κρέμα και το άρωμά μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσα πράγματα θα προκύψουν και το βασικότερο πού θα καταλήξεις μετά από μία full μέρα» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει αποκαλύπτοντας το αγαπημένο της άρωμα αυτή την περίοδο… που δεν είναι άλλο από τη νέα συλλεκτική έκδοση του Sì , το Sì Rose Signature Eau de Parfum από τον οίκο Giorgio Armani, το οποίο αποτελεί την πιο ανοιξιάτικη- floral εκδοχή της πρώτης έκδοσής του το 2016.

021316 cateblanchett 2

«Για μένα, η επιλογή του αρώματος είναι μία αισθητηριακή και προσωπική υπόθεση. Ο νους παρακάμπτεται και η απόφαση αφορά κατά βάση το συναίσθημα. Όλα τα αρώματα Si, πιστεύω ότι έχουν ένα είδος μυστηρίου και ένα βαθύ αισθησιασμό που με έλκει πραγματικά. Η τελευταία έκδοση του αρώματος, το Sì Rose Signature Eau de Parfum έχει ισχυρές νότες τριαντάφυλλου, ενός από τα αγαπημένα μου λουλούδια, μιας και εξερευνά τη διπλή συμφωνία τριαντάφυλλου που ανθίζει μέσα από ένα απρόσμενο chypre.»

001 1 e1483449409971

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη δε δίστασε να μοιραστεί και το beauty tip για να έχει διάρκεια το άρωμά της:«Πάντα ψεκάζω με το άρωμά μου όλα τα παλμικά σημεία του σώματός μου.»

Και αυτό γιατί η επιδερμίδα σε αυτά τα σημεία είναι πιο λεπτή και καθώς περνούν οι φλέβες έχει πιο υψηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η μυρωδιά του αρώματος.


Πηγή