Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

CBD 3D Hair Colour: Η νέα πρωτοποριακή βαφή μαλλιών που λατρεύουν ήδη οι celebrities

Το βράδυ της Δευτέρας ο κόσμος της showbiz και αυτός των hair experts έγιναν ένα και υποδέχθηκαν τη νέας γενιάς βαφή μαλλιών, CBD3D.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτήν την πρωτότυπη και πρωτοποριακή ενέργεια; Τα Angelopoulos Hair Company σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους οποίους και συναντήσαμε στο event που πραγματοποιήθηκε στο Acro. Στο πλευρό τους βρέθηκαν όχι μόνο experts από τον χώρο της κομμωτικής και της ομορφιάς αλλά και πολλοί celebrities. Ήταν όλοι τους εκεί για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα επαγγελματική βαφή και να διασκεδάσουν στη συνέχεια στο prive party που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο.

Γνωρίσαμε για πρώτη φορά μια νέα γενιά βαφής μαλλιών εμπλουτισμένη με το φυσικό συστατικό κανναβιδιόλης, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες, την υδρολυμένη κερατίνη, η οποία βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας αποτρέποντας το σπάσιμο και τη ψαλίδα στα μαλλιά και το γνωστό σε όλους μας argan oil, που έρχεται και συμπληρώνει έναν κύκλο θεραπείας μέσα από τη βαφή “CBD3D” δίνοντας στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία προσφέροντάς της λάμψη, ζωντάνια και χρώμα διαρκείας.

Αυτό δεν είναι άλλωστε ό,τι πραγματικά ζητάει μία γυναίκα για τα μαλλιά της; Kάτι πρωτοπόρο, ξεχωριστό και κυρίως από ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες της.

Η Φαίη Σκορδά,η Δέσποινα Καμπούρη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίνο Ξυπολιτάς, η Τζένη Θεωνά,η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η Βάσω Κολιδά, η Εύη και η Μαρία Φραγκάκη, η Εύη Βατίδου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Ραμόνα Βλαντή και άλλοι πολλοί ξεχωριστοί άνθρωποι της εγχώριας showbiz δήλωσαν ξετρελαμένοι από το show που παρακολούθησαν με τα μοντέλα να παρουσιάζουν on stage τις λαμπερές αποχρώσεις της βαφής CBD3D, η οποία από τα ξανθά μέχρι και τα κόκκινα χαρίζει υπέροχη απόχρωση χρώματος.

Εν κατακλείδι, μπορείς να καταλάβεις γιατί η κανναβιδιόλη έχει γίνει μια πολλά υποσχόμενη και εναλλακτική μορφή θεραπείας, που ολοένα και περισσότερος κόσμος την επιλέγει λόγω των καταπραϋντικών ιδιοτήτων της.


Πηγή