Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Charlize Theron: Ποια προϊόντα ομορφιάς δεν αποχωρίζεται ποτέ;

Μητέρα, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ακτιβίστρια και ambassador του οίκου Dior (πρόσφατα μάλιστα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου για το άρωμα J’Adore). Η Charlize Theron είναι μία γυναίκα δυναμική, που δεν περνά απαρατήρητη, ακόμη κι αν είναι εντελώς άβαφη. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός μίλησε στη Vogue και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα beauty προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ αλλά και τα αγαπημένα της skincare προϊόντα:

«Το Lip balm και το αντηλιακό μου. Φοράω αντηλιακό κάθε μέρα. Μου αρέσει το lip balm της La Mer και το αντηλιακό της La Roche-Posay. Βρίσκονται πάντοτε στην τσάντα μου και στο αμάξι μου! Δεν ξεχνώ να το απλώνω πάνω μου και στα παιδιά μου.»

 

Όσο για τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της (skincare) η ίδια απαντά:

« Τα πρωινά μου είναι δύσκολα με τα παιδιά. Γι αυτό έχω μάθει να ρίχνω το βάρος περιποίησης της επιδερμίδας μου το βράδυ, όταν τα παιδιά κοιμούνται και έχω λίγο περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στον εαυτό μου.
Μου αρέσει πολύ το Gel Καθαρισμού της La Mer. Έπειτα, λατρεύω και το Instant Gentle Exfoliant (ήπιο απολεπιστικό) του οίκου Dior.

p 162358

Κι ενώ δεν συνήθιζα να χρησιμοποιώ ελιξίρια ή αντίστοιχα προϊόντα, το Le Nectar De Nuit serum από τη σειρά Prestige του Dior είναι πραγματικά καταπληκτικό και έχει απίστευτο άρωμα τριαντάφυλλου. Η επιδερμίδα μου το λατρεύει!

14793730 1219899651415403 735949387 n

Στο τέλος ολοκληρώνω την περιποίηση με μία τέλεια ενυδατική κρέμα. Μου αρέσει η ενυδατική κρέμα L’Or De Vie La Crème ή η Prestige La Crème και οι δύο από τον οίκο Dior. Το χειμώνα, όταν έχει πολύ κρύο χρησιμοποιώ επίσης και την Crème De La Mer».

 


Πηγή