Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
«Χτυπήστε» τις ρυτίδες και λάμψτε

«Χτυπήστε» τις ρυτίδες και λάμψτε

Πώς θα αποκτήσετε νεανικό δέρμα

Υπάρχουν κάποια μικρά tips που μπορούνε να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες για να αποκτήσουν ένα δέρμα νεότερο και όλα αυτά σε χρόνο μηδέν.

Να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα

Ακριβώς όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας που το διατηρείτε καθημερινά σαν μια ρουτίνα, έτσι και το αντηλιακό σας θα έπρεπε να το εφαρμόζετε κάθε πρωί. Πρέπει να σας γίνει μια αυτόματη συνήθεια, ακόμα και τις φορές που δεν θα μείνετε για πολύ εκτός σπιτιού. Οι ακτίνες UVA μπορούν να διαπεράσουν το παρμπρίζ και το γυαλί των παραθύρων ακόμη και μέσα από σύννεφα και ομίχλη.

Το αντηλιακό, προστατεύει τα κύτταρα από τις βλάβες, ενώ επιπλέον δίνει στο δέρμα μια ευκαιρία για να κάνει ορατές τις επισκευές σε ήδη κατεστραμμένα κύτταρα.

Αναγνωρίστε τις κηλίδες του δέρματος

Βλέπετε κηλίδες στο δέρμα σας όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη, αλλά δεν ξέρετε τι τις προκαλεί; Συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας για να εντοπίσετε τον ένοχο. Ορισμένες δερματολογικές παθήσεις, όπως, η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, η ψωρίαση και η ατοπική δερματίτιδα, μπορεί να προκαλέσουν κοκκίνισμα του προσώπου σε ελαφρύτερο δέρμα. Σε πιο χρωματισμένες χροιές, η ερυθρότητα εμφανίζεται στην πραγματικότητα ως σκούρες κηλίδες. Και οι δύο μπορούν να δεχθούν θεραπείες με λέιζερ που μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί η ερυθρότητα και τα σκοτεινά σημεία.

Χρησιμοποιήστε θεραπείες κατά τη διάρκεια της νύχτας

Οι γιατροί συνιστούν τη θεραπεία του δέρματος το βράδυ, όταν είναι απαλλαγμένο από προϊόντα προστασίας από τον ήλιο και μπορούν αν μείνουν σε επαφή με το δέρμα σας για περισσότερο χρόνο. Δοκιμάστε τον ορό! Αυτά τα συμπυκνωμένα μείγματα βιταμινών, πεπτιδίων, αντιοξειδωτικών και φυτικών προϊόντων, σχεδιασμένα για να αποτρέψουν ή να ελαχιστοποιήσουν τον άνισο τόνο, καθώς και τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες και την χαλάρωση του δέρματος.

Πηγή: neadiatrofis.gr