Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Classic! Το μπορντό στα νύχια είναι διαχρονικό και έχουμε τα 15 καλύτερα βερνίκια για φέτος

Διαχρονικό, κλασικό, κομψό, κολακευτικό, κατάλληλο για κάθε περίσταση… Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το κόκκινο μανικιούρ αλλά και το γαλλικό. Εμείς ή μάλλον, εγώ, θα προσθέσω έναν ακόμα για τα δύο παραπάνω: Βαρετό! Ναι, ναι βαρετό, το λέω και δεν ντρέπομαι.

Με το κόκκινο πλήττω και με το παραδοσιακό γαλλικό -οριακά- χασμουριέμαι. Με το μπορντό όμως… Το μπορντό είναι διαχρονικό, κλασικό, κομψό κολακευτικό, κατάλληλο για κάθε περίσταση, sexy και ΚΑΘΟΛΟΥ βαρετό. Είναι το τέλειο χειμερινό χρώμα και, σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει, σήμερα είναι το θέμα της mega gallery.

Perfection! Η Betina Goldstein μας δείχνει πώς θα κάνουμε το πιο ιδιαίτερο κόκκινο μανικιούρ

Burgundy dreams 

Έχοντας δείξει τη λατρεία μου για τα γκρι και τα μαύρα βερνίκια νυχιών, αποφάσισα ότι, σήμερα είναι η τέλεια ευκαιρία για λίγο μπορντό. Με τα δελτία καιρού να μιλούν για χιόνια μέχρι και στο Σύνταγμα, με τον covid να περιορίζει τις κινήσεις μας και με τη γενικότερη κατάθλιψη του Ιανουαρίου, σκέφτηκα ότι χρειαζόμαστε κάτι όμορφο για να μας φτιάξει τη διάθεση.

Έψαξα λοιπόν και βρήκα τα καλύτερα μπορντό βερνίκια της αγοράς. Είναι αυτά που αγοράζουμε ξανά και ξανά, εκείνα που ζητάμε συχνότερα από τις μανικιουρίστ μας. Είναι τα απόλυτα μπορντό βερνίκια και τα συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery.

#StardustNails: Ο τρόπος για να κρατήσεις τη μαγεία των γιορτών στα νύχια σου

Αν είσαι όμως πολύ φίλη μου, τότε ξέρω τι σκέφτεσαι: Είναι κατάλληλο το μπορντό για τα νύχια που έχουν ερεθισμένες παρανυχίδες; Σε καταλαβαίνω και συμπάσχω. Τρώω τα νύχια μου με μανία και το μπορντό κάνει τα δάχτυλά μου να φαίνονται πολύ κόκκινα και ερεθισμένα. Ποιος νοιάζεται όμως;

Το 2022 πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αυτές τις σκέψεις και να φορέσουμε ότι θέλουμε, όπως το θέλουμε, όσο και όποτε το θέλουμε. Αρκετά έχουμε περιοριστεί, αρκετά άγχη έχουμε και αρκετά πλέον με το overthinking. Φόρα το μπορντό, φόρα την κοντή φούστα, βάψε τα μαλλιά σου πορτοκαλί και κάνε ότι θέλεις! Πριν όμως ξεκινήσεις κάνε ένα scroll, δεν έψαχνα όλο το πρωί άδικα!

#MushroomNails! Δες nail art με μανιτάρια και μάθε για τα διάσημα μανιτάρια των παραμυθιών (+video)


Πηγή