Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Cleria: Η σειρά που θα «δουλέψει» για την ομορφιά και τη νεανικότητά σου

Δεν είναι μυστικό πως καθώς τα χρόνια περνούν, η επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας χάνουν τη λάμψη και τη νεανικότητά τους. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς οι γυναίκες αναζητούμε συνεχώς προϊόντα ομορφιάς που αναδομούν σε βάθος το δέρμα μας, προσφέροντάς του σφριγηλότητα και ορατή ανανέωση.

Αν, λοιπόν, πλησιάζεις τα πρώτα «-άντα» -ή τα έχεις ήδη περάσει- τότε σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω προϊόντα διότι θα αποτελέσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο για εσένα στη μάχη κατά της αντιγήρανσης, προστατεύοντας την ομορφιά σου σε περισσότερα από ένα «μέτωπα»!

Ενυδάτωση και αντιγήρανση για το πρόσωπο, το σώμα και μαλλιά

Ξεκίνα από τα βασικά, δηλαδή από το λάδι σου. Ένα έλαιο με πολύτιμα συστατικά μπορεί να σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Εμείς λατρεύουμε το Cleria Renewal Dry Oil με πολύτιμο Έλαιο Μαστίχας. Πρόκειται για ένα ξηρό λάδι που είναι πλούσιο σε ενυδατικά, αντιγηραντικά και καταπραϋντικά συστατικά και το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τρία σε ένα, δηλαδή!

Το συγκεκριμένο προϊόν κατάφερε, μεταξύ άλλων, να μας κερδίσει διότι εκτός από υπέροχο άρωμα, έχει και ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Αξίζει, επίσης, να μάθεις πως το συμπυκνωμένο σε δραστικά συστατικά έλαιο μαστίχας που περιέχει το Cleria Renewal Dry Oil έχει αντιγηραντική δράση, ενώ ενισχύει και την Klotho, την «πρωτεΐνη της νεότητας», ενυδατώνοντας και προσφέροντας ορατή ανανέωση.

Πλήρης ενυδάτωση και προστασία για το ταλαιπωρημένο σου δέρμα

Από τη λίστα σου δεν μπορεί να λείπει το κατάλληλο ενυδατικό γαλάκτωμα για το σώμα. Εμείς ξεχωρίσαμε το Cleria Hydrating Velvet Lotion με βιομιμητικά φωσφολιπίδια για εξυγίανση του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος.

Έχει ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα, ενώ χάρη στην εμπλουτισμένη του σύνθεση με αντιοξειδωτικά συστατικά και βιομιμητικά φωσφολιπίδια, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, αντιοδειξωτική προστασία και ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας. Μεταξύ άλλων, περιέχει παράγωγο Ουρίας υψηλής απόδοσης, έλαιο Αβοκάντο και Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα που χαρίζουν αυξημένη ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα.

cleria 2

Αντιγηραντική προστασία για το πρόσωπό σου

Στην περίπτωση που χρειάζεσαι αντιγηραντική προστασία για το πρόσωπό σου, τότε αξίζει να δοκιμάσεις τη Cleria Lift Effect με Golden Mastic Oil. Είναι μια 24ωρη κρέμα για ώριμες επιδερμίδες, πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες.

Η συγκεκριμένη κρέμα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα, ενισχύει το περίγραμμα και παράλληλα, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, προσφέροντας πλούσια αντιοξειδωτική προστασία.

Την ίδια ώρα, το ειδικό τετραπεπτίδιο που περιέχει ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ το Υαλουρονικό Οξύ τριπλής δράσης που υπάρχει στην Cleria Lift Effect, μειώνει το πλήθος και το βάθος των ρυτίδων έως και 12,7% σε 30 λεπτά!

cleria3

Πες «αντίο» στις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Προστασία και τόνωση χρειάζεται, όμως, και η περιοχή γύρω από τα μάτια σου. Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, ψάξε για μια 24ωρη κρέμα ματιών με αντιρυτιδικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες, όπως η Cleria Eye Perfection Cream με Golden Mastic oil.

Η συγκεκριμένη κρέμα αυξάνει την ελαστικότητα στο άνω και κάτω βλέφαρο, εξομαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και μειώνει την όψη των μαύρων κύκλων, περιορίζοντας παράλληλα τις σακούλες. Την ίδια ώρα, το Υαλουρονικό Οξύ και οι πολυσακχαρίτες από χαρούπι που περιέχει, αυξάνουν την ενυδάτωση, ενώ τα εκχυλίσματα από Ακακία Κωνσταντινουπόλεως και βότανο του Αγίου Παύλου μειώνουν τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες, διορθώνοντας τη χαλάρωση στο άνω βλέφαρο έως και 91%.

cleria4

Ο κατάλληλος ορός για τις πανάδες και τις δυσχρωμίες

Αν οι δυσχρωμίες και οι πανάδες στην επιδερμίδα σου σε προβληματίζουν, τότε σίγουρα αξίζει να δεις το Cleria Anti-Spot Serum.

Πρόκειται για έναν συμπυκνωμένο ορό προσώπου για την εξομάλυνση των δυσχρωμιών και των πανάδων που περιέχει τέσσερις λευκαντικούς παράγοντες διαφορετικής δράσης οι οποίοι ενισχύουν τη λάμψη του προσώπου. Παράλληλα, περιέχει ένα κλινικά μελετημένο βιομιμητικό πεπτίδιο, τη Μελανοστατίνη, που αναστέλλει τη σύνθεση της μελανίνης στο δέρμα έως και 33%, εμποδίζοντας την εμφάνιση πανάδων καθώς και Αρβουτίνη, η οποία αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα αντιμετώπισης των κηλίδων γήρανσης!

cleria5

Το κατάλληλο νερό το ντεμακιγιάζ σου

Για να προστατέψεις την επιδερμίδα σου και να επαναφέρεις τη λάμψη της πρέπει, όμως, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και όσον αφορά στο ντεμακιγιάζ σου. Βρες ένα προϊόν που απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, προστατεύοντας παράλληλα το λιπιδικό πλέγμα και αφήνοντας απαλή την επιδερμίδα σου, όπως το Cleria Refreshing Micellar Water.

Είναι ένα υποαλλεργικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο νερό ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Περιέχει φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες οι οποίοι καθαρίζουν αποτελεσματικά το δέρμα και του παρέχουν όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δεν μπορεί να συνθέσει μόνη της. Αξίζει ακόμη να γνωρίζεις πως, μεταξύ άλλων, το Cleria Refreshing Micellar Water περιέχει εκχύλισμα αγγουριού το οποίο πλούσιο σε τονωτικές ιδιότητες!

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι ότι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σου και η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, είναι «το Άλφα και Ωμέγα» για την προστασία της ομορφιάς! Το σίγουρο είναι πως ο στοχευμένος συνδυασμός των κατάλληλων προϊόντων μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη νεανικότητά σου για πολλά ακόμη χρόνια.

 


Πηγή