Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Cloud skin: Η νέα αιθέρια τάση ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζεις

Διαβάζοντας γυναικεία περιοδικά και κάνοντας scroll στο Instagram feed σου σίγουρα θα έχεις πάρει μια γεύση για το glass skin, το Κορεάτικο trend που χαρίζει high-shine effect στο πρόσωπο. Όπως επίσης, θα έχεις ακούσει για το dolphin skin, που εστιάζει σε ένα απόλυτα ενυδατωμένο look. Και οι δύο αυτές τάσεις ομορφιάς είναι υπέροχες και, βέβαια, μπορείς να τις υιοθετήσεις αυτήν τη σεζόν.

Πιο hot right now, όμως, είναι φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι το Cloud Skin Trend. Το έχεις ξανακούσει; Μιλάμε για μια τάση, που σου χαρίζει απόλυτα απαλή επιδερμίδα με το εφέ του… νέφους. Εμφανισιακά, δηλαδή, το πρόσωπό σου είναι βελούδινο και λείο με μια λάμψη σαν αυτή που δίνει ο ήλιος όταν κρύβεται πίσω από τα σύννεφα.

Το cloud skin trend, ωστόσο, δεν είναι μια καθαρή skincare τάση, όπως οι περισσότερες που γνωρίζεις. Το cloud skin έχει ως επίκεντρο το μακιγιάζ, το οποίο έρχεται… λίγο μετά από μια μικρή δόση περιποίησης της επιδερμίδας. Στην ουσία, το εν λόγω trend είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι μετά το lockdown και με τα virtual meetings να συνεχίζονται, μιας και δίνει μια υπέροχη διάσταση στο πρόσωπο και στο δέρμα, ειδικά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή.

Τώρα λογικά θα αναρωτιέσαι… πώς θα πετύχεις το cloud skin trend. Είναι πολύ απλό και γρήγορο, μην ανησυχείς! Πρώτο και βασικό βήμα είναι η προετοιμασία της επιδερμίδας σου. Είναι απαράβατος κανόνας αυτός. Αναλυτικότερα, μπορείς να δεις τα βήματα στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Γιορτή της Μητέρας: Βρήκαμε τις stars που «ορκίζονται» στα μυστικά ομορφιάς των μαμάδων τους


Πηγή