Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Coconut lover! 13 προϊόντα ομορφιάς με καρύδα- Θα τα λατρέψεις

Οι πιθανότητες για εσένα αυτήν τη στιγμή είναι δύο. Ή μόλις γύρισες από τις καλοκαιρινές διακοπές και αυτή είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά (ψυχραιμία!) ή απολαμβάνεις ακόμα την άδειά σου σε κάποια υπέροχη, καταγάλανη παραλία. Εγώ – χωρίς ντροπή- θα σου πω ότι βρίσκομαι by the sea και είμαι πιο ξεκούραστη από ποτέ.

Εδώ που λιαζόμουν, λοιπόν, στην παραλία, βλέποντας την Εύβοια απέναντί μου, λαχτάρησα, έτσι χωρίς λόγο, λίγη καρύδα. Όχι, όχι για να τη φάω! Ήθελα να νιώσω απλά αυτήν την τροπική μυρωδιά της, που… σε παρασύρει κάπως και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι στη Χαβάη. Κι ας είσαι στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, όπως εγώ (μη γελάς!).

Mega-guide: 30 καλοκαιρινά ρουζ που πάνε σε όλες

 Καρύδα η θαυματουργή

Παραδέξου το! Κι εσύ «συστήθηκες» με την καρύδα λόγω Survivor. Εκεί που έβλεπες τους παίκτες να την απολαμβάνουν, λες «δεν πάω κι εγώ να πάρω μία να δω τι είναι αυτό το ‘’φρούτο’’;». Και τελικά, λογικά, ενθουσιάστηκες.

Μα ναι! Η καρύδα έχει υπέροχη γεύση και μοναδικό άρωμα. Κι εκτός από απίστευτα οφέλη στην υγεία του οργανισμού, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού και η καλή πεπτική λειτουργία, έχει και οφέλη στα μαλλιά και την επιδερμίδα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??????? ??? (@martita.ldn)

Τι ακριβώς κάνει; Η καρύδα σε κάθε μορφή της (λάδι, νερό, γάλα καρύδας) θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της παράλληλα λάμψη. Το ίδιο ακριβώς κάνει και στην τρίχα.

Η καρύδα χαρίζει μαλλιά λαμπερά, υγιή, χωρίς φριζάρισμα και χωρίς σπάσιμο της τρίχας. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Shopping… καρύδας!

Πριν πας για beauty shopping ή πριν κάτσεις στον υπολογιστή σου να κάνεις online αγορές, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery. Έχω βρει για εσένα 13 υπέροχα προϊόντα ομορφιάς που μοσχοβολούν καρύδα. Πίστεψέ με! Θα θέλεις να «λουστείς» με αυτά.

Από μπάρες σαπουνιών για τα μαλλιά κι ενυδατικές κρέμες σώματος μέχρι μάσκες προσώπου και highlighters με καρύδα, ο οδηγός αγοράς που έφτιαξα τα έχει όλα.

Καλοκαίρι χωρίς καρύδα δεν γίνεται, άλλωστε! Να τα λέμε κι αυτά. Γιατί, λοιπόν, να μη μοσχοβολάς από την κορυφή ως τα νύχια και να μην επωφεληθούν το δέρμα και τα μαλλιά σου από τις θρεπτικές ιδιότητές της; Κάνε το scroll σου στην gallery γρήγορα και μόλις αποκτήσεις αυτά τα προϊόντα θα με θυμηθείς. Θα γίνεις μια δεινή coconut lover!




Πηγή