Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Color everywhere – Το φούξια eye look της Τάμτα είναι ό,τι πιο funky θα δεις σήμερα

Αν υπάρχει μια γυναίκα που να πειραματίζεται όσο καμία άλλη με τα beauty looks της, αυτή είναι η Τάμτα. Η τραγουδίστρια έχει δοκιμάσει όλα τα χρώματα μαλλιών, έχει κάνει κοντά κουρέματα και έχει υπάρξει με πολύ μακριά μαλλιά, ενώ… δεν άφησε ποτέ «πίσω» το μακιγιάζ της.

Και τι δεν έχει κάνει σε make up look! Μπλε glitter σκιά με κόκκινο κραγιόν, πορτοκαλί σκιά, winged eyeliner… Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η Τάμτα είπε «ναι» στο φούξια και δημιούργησε το πιο funky eye look που είδαμε τελευταία.

Κόκκινο κραγιόν: Πώς θα το φορέσεις κι εσύ σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κάνεις statement

Με φούξια σκιά η Τάμτα – Το απόλυτο Inspo

Για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το ντουέτο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη – με τίτλο «Εκδρομή»- η Τάμτα υιοθέτησε ένα super funky make up look. Η τραγουδίστρια έκανε λαμπερό πρόσωπο με highlighter και nude lip gloss αφήνοντας την bold φούξια σκιά της να κάνει τη διαφορά. Να δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

Η Τάμτα δεν… «λυπήθηκε» καθόλου τη φούξια σκιά της και δημιούργησε ένα super fresh και νεανικό eye look. Κι αν νομίζεις πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια λανσάρει τη φούξια σκιά, κάνεις λάθος. Η Τάμτα την έχει φορέσει πολλές φορές με την τελευταία να είναι στα τέλη του 2021, αλλά με άλλο τρόπο από αυτόν που τη φόρεσε τώρα πρόσφατα.

Έμπνευση της Τάμτα το fashion show του Οίκου Valentino

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ο Οίκος Valentino παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23, η οποία ήταν όλη… φούξια.

Φούξια maxi φορέματα, deux pieces, κοστούμια και παντελόνια κυριάρχησαν στη συλλογή του Ιταλικού Οίκου Μόδας. Και, φυσικά, η φούξια σκιά ήταν κυρίαρχη. Γι’ αυτό ακριβώς πιστεύουμε ότι η Τάμτα εμπνεύστηκε το μακιγιάζ της από τον διάσημο Οίκο Μόδας.

Check την gallery για να δεις τα beauty looks που ο Οίκος επέλεξε για την πασαρέλα της σεζόν F/W 2022-23.




Πηγή