Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Congrats YOUTH LAB.! Το αγαπημένο μας Check-Matte βραβεύτηκε!

Μία ακόμα βράβευση για την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB! Θυμάσαι που μιλήσαμε για το ΑΠΙΘΑΝΟ Check-Matte πoυ εξαφανίζει τη λιπαρότητα; Ε λοιπόν το Check-Matte βραβεύτηκε στα “Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2019” που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, κατακτώντας το Silver Award στην κατηγορία «Νέα προϊόντα Φαρμακείου-Καινοτομία, τρόπος χορήγησης, σχεδιασμός ή μορφή».

Αν και κυκλοφόρησε μόλις το Φεβρουάριο 2019 αναγνωρίστηκε η μοναδικότητα του σαν προϊόν αφού δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο χώρο του φαρμακείου και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη σύνθεση και την πρακτική συσκευασία του το ανέδειξαν αδιαμφισβήτητο νικητή στην κατηγορία του. Το καινοτόμο CHECK-MATTE είναι μια λεπτόρρευστη σύνθεση για το μικτό, λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα που υπερκερνά τα οφέλη των blotting papers ή των primers αφού ελέγχει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα λόγω της αντιφλεγμονώδης και κερατολυτικής δράσης του, καθαρίζει και εξυγιαίνει τους κλειστούς πόρους, μειώνει την όψη τους και ενυδατώνει! Κυκλοφορεί σε πρακτική compact συσκευασία με αντιμικροβιακό σφουγγαράκι για να εφαρμόζεται εύκολα μετά από τον καθαρισμό αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας πάνω από το μακιγιάζ, χωρίς να επηρεάζει τη σταθερότητά του. Διατίθεται και σε Refiller CHECK-MATTE -συσκευασία σωληναρίου για το επαναγέμισμα της compact συσκευασίας.

06eaa196d3787584467ba1b700c4d4c1

Όπως όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB. έτσι και το CHECK-MATTE είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ενίσχυση του μεταβολισμού της επιδερμίδας, δερματολογικά ελεγμένο, cruelty free, χωρίς parabens ή άλλα αμφισβητούμενα συστατικά. Η YOUTH LAB. μόλις με 4,5 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά έχει ήδη κατακτήσει οκτώ σημαντικές βραβεύσεις: σε επίπεδο συσκευασίας και σχεδιασμού προϊόντων, ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία (2), το εξαγωγικό βραβείο «Top Export Packaging», ως καλύτερης CC Cream, ως καινοτόμα προϊόντα με το LIP BALM και τώρα με το CHECK-MATTE!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή