Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Conscious beauty: Πώς η περιποίηση μαλλιών βλάπτει το περιβάλλον & η υπόσχεση της νέας série expert

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον μία θεωρία ή ένα μελλούμενο.  Οι θερμοκρασίες ρεκόρ, η άνοδος της στάθμης των θαλασσών και οι λοιπές συνέπειες της δράσης μας επάνω στον πλανήτη, μας δείχνουν καθημερινά ότι η κλιματική αλλαγή δεν έρχεται, είναι εδώ.

Κάπως έτσι, έχουμε εξοικειωθεί με την έννοια carbon footprint aka αποτύπωμα άνθρακα. Το αποτύπωμα άνθρακα είναι το σύνολο των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από ένα άτομο, γεγονός, οργάνωση, υπηρεσία, τόπο ή προϊόν και μπορεί να αυξηθεί με τρόπους που δεν περίμενες. Πάρε παράδειγμα την περιποίηση των μαλλιών σου.

Η ενέργεια που χρησιμοποιείς για να ζεστάνεις το νερό με το οποίο θα λουστείς, το νερό που σπαταλάς, το πλαστικό στο μπουκάλι του σαμπουάν σου και ο τρόπος με τον οποίο έχει κατασκευαστεί αυτό το σαμπουάν, συμβάλλουν στο δικό σου αποτύπωμα άνθρακα. Η επιλογή των προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών σου λοιπόν, έχει αποκτήσει άλλη, πολύ μεγαλύτερη σημασία.

Δεν επιλέγουμε πλέον σαμπουάν μόνο για να φροντίσουμε τα μαλλιά μας αλλά επιλέγουμε σειρές που φροντίζουν παράλληλα και το περιβάλλον. Μία από αυτές είναι και η νέα Série Expert της L’ Oréal Professionnel Paris.

Η Série Expert της L’ Oréal Professionnel Paris «μπήκε» στο μπάνιο μας το 2000 και έκτοτε, έχει αποκτήσει μόνιμη θέση και στην καρδιά μας. Είναι η σειρά που φέρνει στα χέρια μας την επαγγελματική περιποίηση και ανταποκρίνεται στις -τόσο διαφορετικές- ανάγκες που έχει η κάθε μία από εμάς.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποια πώς, μία τόσο ολοκληρωμένη σειρά, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Αν υπάρχει όμως, ένα brand που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, αυτή είναι η L’ Oréal Professionnel. Η L’ Oréal Professionnel Paris βλέπεις, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της.

Στόχος της είναι να προσφέρει σε όλες μας την περιποίηση που χρειαζόμαστε σήμερα, με τα νέα δεδομένα της ζωής μας, όπως διαμορφώνονται από τον κόσμο που εξελίσσεται. Έτσι λοιπόν, και η L’ Oréal Professionnel Paris εξελίσσεται, εμπλουτίζεται, προσαρμόζει την γκάμα της, ανακαλύπτει και συστήνει νέες τεχνολογίες, και σήμερα παρουσιάζεται πιο επαγγελματική και conscious από ποτέ.

image005

Série Expert fact: Οι φόρμουλες των νέων προϊόντων της γκάμας Série Expert προστατεύονται από 43 πατέντες ευρεσιτεχνίας!

Σχεδιασμένη και μελετημένη από επιστήμονες αλλά και επαγγελματίες κομμωτές, η νέα Série Expert έχει εμπλουτιστεί με τεχνολογίες και συστατικά που μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη γυναίκα του σήμερα, ενώ οι συσκευασίες και οι βιομηχανικές πρακτικές της, προστατεύουν και τις γενιές του αύριο.

For the future

Οι συσκευασίες της νέας Série Expert βλέπεις, κατασκευάζονται από έως και 95% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό, στοχεύοντας στη μείωση της χρήσης παρθένου πλαστικού, ενώ το εργοστάσιό της στην Ευρώπη, στο Μπούργκος στην Ισπανία, έχει ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα. Μάλιστα, είναι το πρώτο εργοστάσιο του ομίλου L’ Oréal, στο οποίο, το 100% του νερού βιομηχανικής χρήσης καθαρίζεται, ανακυκλώνεται και επαναχρησιμοποιείται.

image007

Με λίγα λόγια, η νέα Série Expert, καλύπτει τις ανάγκες του παρόντος, χωρίς να ρισκάρει το μέλλον. Μας χαρίζει όμορφα μαλλιά και φροντίζει για την ομορφιά του εύθραυστου πλανήτη μας!

An expert range

Τι περιλαμβάνει ωστόσο η νέα, ανανεωμένη σειρά Série Expert της L’ Oréal Professionnel Paris; Ας ξανασυστηθούμε με τα προϊόντα του brand που εδώ και 21 χρόνια, φροντίζει τα μαλλιά μας και πλέον, φροντίζει εξίσου και τον πλανήτη μας.

image009

Absolut Repair

H σειρά που προσφέρει absolute (απόλυτη) περιποίηση ακόμα και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με Gold Quinoa και πρωτεΐνη, είναι ειδικά μελετημένη ώστε για να στοχεύει σε κάθε σημείο της τρίχας (ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησής της) και να προσφέρει βαθιά αναδόμηση και θρέψη.

 image011

Blondifier

Μία σειρά για τις ξανθές που δεν θέλουν ούτε ίχνος κιτρινίλας στα μαλλιά τους. Εμπλουτισμένη με –πλούσιο σε πολυφαινόλες- εκχύλισμα Açai berry και βιολέ χρωστικές, απομακρύνει τους κίτρινους και θερμούς τόνους από τα ξανθά μαλλιά, επαναφέροντας το «ψυχρό» ξανθό αποτέλεσμα που θέλουν οι γυναίκες.

 image013

Vitamino Color

Η σειρά που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες των βαμμένων μαλλιών. Είναι άλλωστε, μία κατηγορία από μόνα τους. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από παράγοντες όπως το νερό, η θερμότητα και τα προϊόντα styling, ενώ περιποιείται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα χρώματα όπως το κόκκινο, διατηρώντας τα λαμπερά ανάμεσα στις βαφές.

 image015

Pro Longer

Μία σειρά για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το μήκος τους. Εμπλουτισμένη με αμινοξέα και με το πατενταρισμένο μόριο FILLER-A100, μειώνει σημαντικά την εμφάνιση ψαλίδας, επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες. Έτσι εγγυάται μαλλιά πιο γεμάτα, πιο δυνατά και σε όποιο μήκος τα θέλουμε.

 image017

Metal Detox

Μία νέα καινοτομία της L’ Oréal Professionnel Paris και η νεότερη προσθήκη στη γκάμα της Série Expert, μία θεραπεία που ξεκινά στο κομμωτήριο και συνεχίζεται στο σπίτι. Είναι εμπλουτισμένη με Γλυκοαμίνη, και έτσι να απομακρύνει τα μετάλλικα στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας, αποτοξινώνοντας τα μαλλιά. Η τρίχα αποκτά περισσότερη ελαστικότητα και έτσι, το σπάσιμο μειώνεται ως και 87% ενώ το χρώμα και η λάμψη παραμένουν αναλλοίωτα από τα βλαβερά μεταλλικά στοιχεία.

image019

Κάπως έτσι, αντιλαμβάνεσαι ότι, είναι –τελικά- δυνατόν, μία σειρά όπως η L’Oréal Professionnel Paris Série Expert, να εξελιχθεί, να γίνει ακόμα πιο επαγγελματική, να γεμίσει πρωτοπορία και αγάπη για τα μαλλιά και τον πλανήτη. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε…

image021

Η L’Oréal Professionnel Paris Série Expert δεν θέλει να κάνει μόνο τα δικά σου μαλλιά όμορφα! Αυτά τα Χριστούγεννα, θα ομορφύνει τα μαλλιά και των αγαπημένων σου προσώπων. Τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα Série Expert, θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα τέλειο δώρο περιποίησης στις γυναίκες της ζωής σου.

image023

Διάλεξε ανάμεσα στα πακέτα Absolut Repair, Pro-Longer, Blondifier και Vitamino Color και σίγουρα θα γεμίσεις χαμόγελα τους αγαπημένους σου. Που θα τα βρεις;

image025

Aναζήτησε τη νέα L’Oréal Professionnel Paris Série Expert σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel Paris και φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!


Πηγή