Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#CookieNails: Τα μόνα μπισκότα με zero θερμίδες…

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι, λίγο με το χιόνι, λίγο με το κρύο, λίγο με τον εγκλεισμό… τις περασμένες ημέρες φάγαμε σα να μην υπάρχει αύριο και η όρεξή μας έχει ανοίξει τρομακτικά. Με το που πάει δε 4 το απόγευμα, αρχίζουμε να ψάχνουμε στα ντουλάπια και το ψυγείο για κάτι γλυκό και έτσι φτάσαμε σήμερα να αφιερώνουμε το daily nailspiration στα μπισκότα! Τα λαχταριστά μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας που πάνε με όλα τα απογευματινά μας ροφήματα (καφέ, τσάι, σοκολάτα) και εκτοξεύουν τις θερμίδες της ημέρας στα ύψη.

Ναι, ασφαλώς και θα συνοδεύσουμε το διάλειμμά μας με τραγανά μπισκότα αλλά είπαμε να προσθέσουμε λίγη ακόμα γλύκα στην ημέρα μας βρίσκοντας και μανικιούρ με μπισκοτάκια. Τουλάχιστον αυτά δεν έχουν θερμίδες! Ψάξαμε λοιπόν στο Instagram και βρήκαμε τα πιο όμορφα και λαχταριστά μανικιούρ που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και σίγουρα να αρχίσεις να ψάχνεις στα ντουλάπια σου για κάτι τραγανό και γλυκό.

Όλα μπορείς να τα κάνεις μόνα σου και οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι δεκάδες όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά και κάνε ένα ακόμα scroll για να απολαύσεις τα μπισκότα που δεν έχουν θερμίδες αλλά θα σε γλυκάνουν έτσι κι αλλιώς!

Διάβασε ακόμα: Let it snow! Σήμερα φτιάχνουμε χιονάνθρωπους στα νύχια μας…

 


Πηγή