Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Copy the… beauty look! Λαμπερά μαλλιά και τονισμένα φρύδια σαν της Δανάης Παππά

Κάθε μέρα στις 21.00 στον ALPHA και στη σειρά «Σασμός» παρακολουθούμε τις… δολοπλοκίες της Θοδώρας, η οποία δεν κάθεται σε ησυχία. Η Δανάη Παππά, λοιπόν, που υποδύεται τη Θοδώρα, ήταν καλεσμένη την Τετάρτη (15/12) στην εκπομπή Super Katerina όπου μίλησε για τον φετινό της ρόλο.

Πραγματοποίησε, όμως, και μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της με το beauty look της να είναι #beautygoal για κάθε κορίτσι.

Χαμηλή αλογοουρά και matchy matchy ροζ μακιγιάζ – Inspo η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τέλεια μαλλιά και φρύδια σαν της Δανάης Παππά

Φορώντας ασπρόμαυρο, pied de poule σύνολο εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Super Katerina η Δανάη Παππά.

Η 25χρονη ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση ένα ultra chic, πρωινό-απογευματινό μακιγιάζ τονίζοντας τα πλούσια φρύδια της, βάζοντας μαύρο eyeliner και αρκετές στρώσεις μάσκαρα, ενώ ολοκλήρωσε το make up με κραγιόν σε χρώμα σάπιο μήλο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

Τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρούς κυματισμούς με όγκο στη ρίζα, ενώ… έλαμπαν από χιλιόμετρα. Το βλέπεις κι εσύ έτσι δεν είναι;

Η αλήθεια είναι πως για να πετύχεις αυτή τη λάμψη στα μαλλιά χρειάζεται να τα περιποιείσαι σωστά. Να βάζεις μάσκες, conditioner και -βέβαια- να κουρεύεσαι κάθε δύο με τρεις μήνες για να διατηρείται υγιής η τρίχα σου. Στην gallery, λοιπόν, θα δεις WOW προϊόντα για super duper μαλλιά σαν της Δανάης Παππά.

Όμορφα φρύδια με το… μαγικό μολύβι

Ξέρω… Δεν έχουν όλες τα πλούσια και έντονα φρύδια της Δανάης Παππά. Ίσως κι εσύ να μην τα έχεις. Με το σωστό μολύβι φρυδιών και μερικά tips, όμως, μπορείς να τα αποκτήσεις.

#1 Σωστό χτένισμα

Πριν κάνεις οτιδήποτε χτένισε τα φρύδια σου με ανοδική φορά με το ειδικό χτενάκι που συνήθως έχουν όλα τα μολύβια φρυδιών στη μία πλευρά τους.

#2 Γέμισε τα κενά

Αν τα φρύδια σου είναι λεπτά, ή αν έχεις κάνει… λάθος στην αφαίρεσή τους γέμισε όλα τα κενά χρωματίζοντάς τα με το μολύβι.

#3 Ολοκλήρωσε με highlighter

Στο κόκαλο του φρυδιού βάλε λίγο highlighter. Έτσι, θα αναδείξεις το σχήμα που έφτιαξες, ενώ τα φρύδια σου θα φαίνονται αυτόματα πιο ανασηκωμένα.

Μη φύγεις! Check την gallery με όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για τέλεια μαλλιά και φρύδια σαν της Δανάης Παππά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9 genius make up hacks – Θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

6 skincare trends που θα κυριαρχήσουν το 2022




Πηγή