Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#CowNails: To χαριτωμένο nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Έφτασε η Παρασκευή και για πολλές, είναι η πρώτη Παρασκευή μετά την επιστροφή στο γραφείο. Έχουμε μεγάλη χαρά λοιπόν και μαζί με αυτή τη χαρά, έχει έρθει και η δημιουργικότητα… τουλάχιστον για εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη).

Έχω μία πελώρια λαχτάρα (σαν τον Nesquik) για nail art και αποφάσισα να αφιερώσω το σημερινό nailspiration σε ένα εύκολο σχέδιο νυχιών που όλες μπορούμε να κάνουμε. Για σήμερα λοιπόν, το «μενού» έχει #cownails!

Cute cows!

Τα #cownails μιμούνται το δέρμα των χαριτωμένων, καφέ και μαύρων, αγελάδων που αγαπάμε πολύ. Έχουν κηλίδες που είναι ακανόνιστες αλλά όμορφες και εύκολο να τις αντιγράψεις με μία οδοντογλυφίδα στα νύχια σου.

Μήπως έχεις όρεξη για ένα πιο… φρουτένιο μανικιούρ;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις ένα χρώμα ή μία βάση στα νύχια σου και να τις βάλεις από πάνω, όπως σου βγουν! Δεν υπάρχει περιορισμός γιατί και καμία αγελάδα δεν έχει πανομοιότυπο δέρμα με κάποια άλλη.

via GIPHY

Αυτό το ΣΚ άρα, σου προτείνω να συγκεντρώσεις τα υλικά σου και να κάνεις αυτό το πανεύκολο nail art όσο περιμένεις να αρχίσουν τα τηλεφωνήματα για να κανονίσεις τη μέρα σου.

Για να σε βοηθήσω μάλιστα περισσότερο, παρακάτω θα βρεις 10 πρωτότυπα cow print σχέδια για το nail art σου που είναι ιδανικά για μακριά αλλά και κοντά νύχια. Καλό Σαββατοκύριακο girl!

Πριν φύγεις, δες 10 nude nail art ιδανικά για την επιστροφή σου στο γραφείο


Πηγή