Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Curtain bangs: Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα του 2021

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ό,τι κι αν κάνουν στην εμφάνισή τους, όποιο trend κι αν δοκιμάσουν, δείχνουν απλά υπέροχες. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει- χωρίς αμφιβολία- και η Jennifer Lopez. Η Λατίνα star έχει τολμήσει ουκ ολίγες φορές να αλλάξει το κούρεμά της και κάθε φορά καταφέρνει να εντυπωσιάζει τους πάντες.

Την έχουμε δει με καρέ κούρεμα και απλά αναφωνήσαμε wow! Την έχουμε θαυμάσει με αφέλειες και layers, ενώ τώρα που έκανε curtain bangs θέλουμε σαν τρελές να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο.

Η Jennifer Lopez υιοθέτησε ένα από τα πιο hot κουρέματα του 2021, τις curtain bangs, και την αποκάλυψη έκανε μέσα από το προφίλ του στο Instagram ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton. Με ολόισια, sleek μαλλιά και μακριές αφέλειες δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό της, η star ποζάρει και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Άραγε, αυτή η αλλαγή έγινε για κάποιον επαγγελματικό σκοπό; Ή ξεκινά μια νέα εποχή για την JLo έπειτα από τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez και τη φημολογούμενη επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck; Δεν το γνωρίζουμε, όπως επίσης δεν ξέρουμε αν αυτό το hair look είναι μόνιμο ή αν πρόκειται για περούκα.

Ό,τι κι αν συμβαίνει η Jennifer Lopez έχει καταφέρει τον στόχο της. Μας εντυπωσίασε και μας έκανε να θέλουμε να βρεθούμε στην καρέκλα του κομμωτή μας ASAP. Εσύ ακόμα να πάρεις τηλέφωνο τον δικό σου hairstylist;

Διάβασε ακόμα: Θα πας παραλία το ΣΚ; 5 tips για να προετοιμάσεις το δέρμα σου πριν την έκθεση στον ήλιο


Πηγή