Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Daily Nailspiration DIY edition! Δες πως θα κάνεις αυτό το nail art πανεύκολα

Καλό μήνα κορίτσια! Επιτέλους ήρθε ο Αύγουστος αν και… δεν ξέρουμε πως έγινε αυτό. Χάσαμε τις μέρες στην καραντίνα και μετά ο καιρός πέρασε τόσο γρήγορα που πραγματικά, δεν ξέρουμε τι συνέβη από τότε ως σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα ασχοληθούμε με το πως πέρασε ο καιρός αλλά με τα νύχια και σήμερα. Πίστες στο ραντεβού μας, αποφασίσαμε σήμερα να κάνουμε ένα διαφορετικό daily nailspiration με έμπνευση από ένα ακόμα tutorial που ανέβασε η λατρεμένη μας Betina Goldstein στο instagram.

Η Betina δέχτηκε ένα challenge από το V Magazine το οποίο της ζητούσε να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό nail art με πράγματα που έχει στο σπίτι και προφανώς το έκανε. Η έμπνευσή της ήταν το rock n roll δέρμα του κόκκινου πύθωνα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ παραπάνω από εντυπωσιακό αλλά και εύκολο!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Teamed up with @vmagazine to create these python print nails using household items and @chanel.beauty ? Go to link in my bio to check out my tutorial with @vmagazine @welovecoco ? @stella_pak #vmagazine #snakeskin #nailart

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Για να το φτιάξει χρησιμοποίησε μία παλιά οδοντόβουρτσα ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά και ένα κομμάτι από τσάντα για τα άπλυτα. Τα χρώματά της ήταν κόκκινο και μαύρο (βερνίκια Chanel obviously), όπως το δέρμα του κόκκινου πύθωνα και η τεχνική της απλά πανεύκολη! Πάτα play για να δεις το video και τα λέμε παρακάτω.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

When @vmagazine challenged me to create a design using household products I wanted to create something out of the box. I used a toothbrush, a Bobby pin, and cut up an old laundry bag. I went with a strong deep red polish as my base to give it a rock and roll feel. @welovecoco #welovecoco #vmagazine #pythonprint — LE VERNIS RICHNESS LE VERNIS PURE BLACK LE VERNIS PIRATE

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Όπως αντιλαμβάνεσαι είναι πανεύκολο να το κάνεις και μόνη σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τούλι ή οποιοδήποτε άλλο διχτυωτό ύφασμα για το δικό σου σχέδιο. Θα το δοκιμάσεις λοιπόν σήμερα που θα κάθεσαι κάτω από το κλιματιστικό με ένα δροσερό αναψυκτικό; Αν ναι, θέλουμε να δούμε το αποτέλεσμα!

Διάβασε ακόμα: Τα #LemonNails είναι το δροσερό nail art που θέλουμε μέσα στον καύσωνα (video)




Πηγή