Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Dakota Johnson: "Μετά τη νέα μου ταινία χρειάστηκα ψυχοθεραπεία"

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και συνέντευξη της Dakota Johnson στο αμερικάνικο ELLE Απριλίου μας έκλεψε την καρδιά! Το εξώφυλλο του θρυλικού γυναικείου περιοδικού κοσμεί η διάσημη πρωταγωνίστρια ντυμένη με δημιουργίες Gucci (τι άλλο;) αφού η ίδια αποτελεί τη μούσα του οίκου και μάλιστα πρωτοστατεί στην καμπάνια του νέου αρώματος Gucci Bloom Acqua di Fiori.

 

o.63199

Μέσα σε ένα αφιέρωμα στο οποίο μιλάει για όλα, όπως για τους διάσημους γονείς της -Melanie Griffith και Don Johnson-, τα νέα της επαγγελματικά βήματα -ιδρύει τη δική της εταιρεία παραγωγής- και τα τη νέα της ταινία – το remake της κλασικής ιταλικής ταινίας τρόμου Suspiria– ξεχωρίσαμε τη δήλωση που μας άφησε άφωνους.

“Με επηρέασε τόσο η ταινία αυτή που χρειάστηκα να πάω σε ψυχολόγο”

Η δήλωση στο αμερικάνικο ELLE: With the Fifty Shades franchise in the rearview mirror, and Suspiria—“which, no lie, fucked me up so much that I had to go to therapy”—now wrapped, Johnson is focusing on her own production company. “I’ve come to terms with the fact that the projects I want to work on don’t exist, so I’m going to have to create them for myself,” she says. “I feel incredibly grateful that I’m in a position to do that.”

79148ae41553ad40aeca65e7b31a10f5

Λίγα λόγια για την ταινία: Η ιδέα ενός remake της κλασικής ιταλικής ταινίας τρόμου του Dario Argento, “Suspiria”, παραγωγής 1977, τριγύριζε εδώ και χρόνια στο μυαλό του Luca Guadagnino, και γίνεται πραγματικότητα 40 χρόνια μετά. Με πρωταγωνίστριες την Tilda Swinton, τη Dakota Johhnson και Chloë Grace Moretz, η ταινία επικεντρώνεται σε μία χορεύτρια μπαλέτου, τη Susie Bannion (Johnson), που ταξιδεύει στην Ευρώπη για να γραφτεί σε μία φημισμένη ακαδημία χορού του Βερολίνου, για να ανακαλύψει πως πρόκειται για κάτι πολύ πιο σκοτεινό και υπερφυσικό… Μία σειρά από ανατριχιαστικές δολοφονίες που θα λάβουν χώρα για να φτάσει να ξετυλίξει σιγά σιγά την κρυφή ιστορία της ακαδημίας.

Το σενάριο του “Suspiria” υπογράφει ο David Kajganich, ο οποίος διασκευάζει το πρωτότυπο σενάριο των Argento και Daria Nicolodi από την πρώτη ταινία.

Λίγα λόγια για το νέο άρωμα Gucci του οποίου η διαφημιστική φωτογράφιση έγινε στην ίδια τοποθεσία με τα γυρίσματα της ταινίαςτης ταινίας:

Το νέο άρωμα του Alessandro Michele επεξεργάστηκε από τον έμπειρο αρωματοποιό Alberto Morillas.
Το Gucci Bloom Acqua di Fiori, είναι φρέσκο, δροσερό και παραμένει πιστό στα εξαιρετικά συμπυκνωμένα συστατικά του Gucci Bloom, που θυμίζουν την εθωδιά ενός ανθισμένου κήπου. Χαρακτηρίζεται από έναν νέο υδάτινο συνδυασμό πράσινου Galbanum και εκλεκτά μπουμπούκια Cassis. Η διακριτική μυρωδιά του musk από τα φύλλα του Galbanum, συντονίζεται με την ελαφρά πικάντικη μυρωδιά των μπουμπουκιών Cassis. Στις νότες καρδιάς περιλαμβάνεται το γιασεμί του Gucci Bloom, το Rangoon Creeper και το Tuberose ενώ η αισθησιακή βάση του musk και του σανδαλόξυλου μας μεταφέρουν την ένταση και την ζεστασιά του αρώματος.

BTS 72dpi 102

BTS 72dpi 111

 Δες εδώ το trailer της ταινίας

 


Πηγή