Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Date night! 5 διαφορετικά μακιγιάζ για την αποψινή βραδιά

Πρέπει να σου ομολογήσω κάτι… Η γιορτή του Αγιου Βαλεντινου δεν είναι η αγαπημένη μου. Δεν την καταλαβαίνω και δεν την μπορώ ιδιαίτερα. Είναι ωστόσο μία ημέρα για την οποία πολλές ανυπομονούν και το δέχομαι, το σέβομαι και το κατανοώ. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή ημέρα ή μάλλον… την αποψινή νύχτα, σκέφτηκα να μιλήσουμε για το μακιγιάζ και συγκεκριμένα για το μακιγιάζ αν πρόκειται να βγεις με τον Valentine η τη Galentine σου, δηλαδή την κολλητή σου.

Αν δεν έχεις σκοπό να βαφτείς σε χειροκροτούμε! Αν όμως θέλεις λίγη έμπνευση ήρθες στο σωστό μέρος. Βλέπεις, δεν έχω σκοπό να σου προτείνω μυστηριώδη smoky looks και καυτά κόκκινα χείλη. Όχι, σε καμία περίπτωση. Βρίσκω πως τα φρέσκα, peachy μακιγιάζ είναι τα πιο όμορφα είτε έχεις ένα ρομαντικό ραντεβού στα πλάνα σου είτε μία βραδιά με πίτσα και κρασί με τις φίλες σου.

Οι ροδακινί αποχρώσεις έχουν κάτι το αβίαστα όμορφο και νεανικό και ταιριάζουν σε όλες. Αντίστοιχα, οι nude αποχρώσεις και τα γήινα χρώματα είναι sexy με τον πιο κομψό τρόπο. Επιλέγουμε λοιπόν αυτή την παλέτα για τις αποψινές εξόδους. Το δεύτερο σημαντικό μυστικό των επιλογών που θα δεις παρακάτω είναι η λιτότητα…

Τα looks είναι λιτά. Δεν θα δεις ταυτόχρονα τονισμένα μάτια και χείλη ή φρύδια και χείλη ή μάγουλα και μάτια. Τα παρακάτω looks είναι τόσο όμορφα γιατί τονίζουν ΕΝΑ χαρακτηριστικό και έτσι είναι πιο γλυκά, πιο ανθρώπινα και πολύ πιο ερωτεύσιμα.

Για να μην μακρηγορώ όμως περισσότερο, δες παρακάτω τα looks που σου προτείνω για απόψε, μην περιμένεις να δεις κόκκινο κραγιόν (θα σου εξηγήσω αργότερα) και καλή διασκέδαση ότι και αν κάνεις απόψε!

Διάβασε ακόμα: The Only One Eau de Parfum Intense: Ένα άρωμα που δίνει μια νέα ένταση στην θηλυκότητα


Πηγή